İnternet hızım 20 ile 100Mbps arasında gidip geliyor

emper0r

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar dediğim gibi hız bazen 100'lere çıkıyor, - internet paketim 100 Mbps - bazen de 20'lere, 30'lara düşüyor. çözüm bulamadım, yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu arada kablolu kullanıyorum, Wi-Fi ile de denedim, Wi-Fi ile acayip düşük hızlara düştü kabloluda dalgalanıyor maalesef nasıl çözerim?

Türkiye genelinde genel bir sorun diye düşünüyorum. En azından şu son 1 aydır.

Benim de 3 haftaya yakın bu gibi sorunlarım vardı 7 yıldır mesela hiç bu kadar uzun sürmemişti sonrasında sürekli müşteri hizmetlerini darladım ettim altyapı çalışması vs dediler geliştirme yapıyoruz dediler sonra çoğu yerde siber saldırı dediler vs vs sorun çözülmüştü. Millenicom kullanıyorum bu arada.

Türkiye genelinde genel bir sorun diye düşünüyorum. En azından şu son 1 aydır.

Benim de 3 haftaya yakın bu gibi sorunlarım vardı 7 yıldır mesela hiç bu kadar uzun sürmemişti sonrasında sürekli müşteri hizmetlerini darladım ettim altyapı çalışması vs dediler geliştirme yapıyoruz dediler sonra çoğu yerde siber saldırı dediler vs. Sorun çözülmüştü. Millenicom kullanıyorum bu arada.
Yok benim son zamanlarda değil hep olan bir sorundu o yüzden yazmak istedim bayağı bir uğraştım çözmek için ama çözemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı