İnternet hızım 75Mbit fakat gündüz vakitleri hız 1-2 Mbit

Necrolust

Kilopat
Daha fazla  
2.PNG

Bu sorunu tek yaşayan ben miyim? Gece saat 02.00-03.00'den sonra normale dönüyor hızım.
Kullandığım ISS: TürkNet 75Mbit VAE altyapılı.

Son düzenleme:
Engelli bir insanım. Tek eğlencem internet ve PC oyunları.
Destek kaydı oluşturuyorum incelenmeden kapatıyorlar. Müşteri memnuniyeti sıfır cidden ya.

Superbox'da bende de oluyor. İnternet yoğun bu aralar. İndirmeleri gece yapıyorum bu yüzden.
Tamam da 0.50MBps nedir? Yoğunluk var deyip internet mi kullanmasın adam?
Engelli bir insanım. Tek eğlencem internet ve PC oyunları.
Destek kaydı oluşturuyorum incelenmeden kapatıyorlar. Müşteri memnuniyeti sıfır cidden ya.
Twitter destek hattına yazın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası ben de TürkNet kullanıyorum. 75Mbps tanımlı. Bende en düşük 30'ları görüyor o saatte. Acaba evdeki diğer kişiler yoğun bir kullanım yapıyor olabilir mi?

@Silinen üye Annemle yaşıyorum. Annem sadece instagram ve whatsapp kullanıyor telefonunda.
Sorunum büyük ihtimal altyapı yetersizliği ya da TürkNet'in kullandığı hop cihazlarının dandik olmasından kaynaklanıyor.

Yani kısacası internet hızım peak (yoğun) saatlerden çok önce düşüyor.

@feneresevdalı Şikayetvar, eksi sozluk ve donanımhaber forumlarına yazdım dönüş alamadım.
Bunu da deneyeceğim, teşekkür ederim önerin için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı