İnternet hızım çok yavaş

• Konuyu başlatan SrEfi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 806
Fiziki kablo hatası gibi duruyor hocam Yükleme SNR değeri neredeyse hiçbir zaman Download SNR değerine bu kadar yakın olmaz kablolarda oksitlenme yada kopukluk mevcut olabilir. Bina içini kendiniz kontrol ettikten sonra müşteri hizmetlerini arayarak Saha Ekibi talep ediniz.

Hattınızda fiziki bir sorun meydana gelmiş hocam o yüzden hızınız fiziki olarak düşmüş şu an modeme 12Mbps tanımlı ve SNR sınırda TT ekiplerinin kontrol etmesi lazım.

Şimdi şöyle söyleyeyim ISS Digitürk onlar başta bir 350TL alacaklarmiş sonrasinda onlardan kaynakli bir problem çıkmaz ise ayrıyeten TT 350TL alacakmiş etti 700TL soruyorum direk TT çağırsak diyorlarki biz size bir belge vermeden çağiramazsiniz kararsiz kaldim vallahi.

Hocam arıza kaydı açın düzelene kadar eğer düzeltmezlerse Netspeed veya TürkNet geçin TürkNet ekip sağlıyor kuruluma hattınızı kontrol ettirmiş olursunuz.

Hocam arıza kaydı açın düzelene kadar eğer düzeltmezlerse Netspeed veya TurkNet geçin TurkNet ekip sağlıyor kuruluma hattınızı kontrol ettirmiş olursunuz.

Tamamdır teşekkürler.

Şimdi şöyle söyleyeyim ISS Digitürk onlar başta bir 350TL alacaklarmiş sonrasinda onlardan kaynakli bir problem çıkmaz ise ayrıyeten TT 350TL alacakmiş etti 700TL soruyorum direk TT çağırsak diyorlarki biz size bir belge vermeden çağiramazsiniz kararsiz kaldim vallahi.
Açıkcası henüz arıza tespiti yapılmadan 350TL servis ücreti almalarını ne kadar yasal bilmiyorum ancak eğer sorun sizden kaynaklı değil ise Türk Telekom'a servis ücreti ödeniyor bunda bir sorun yok doğru ama peşinen ücret alınmasını saçma buldum yerinizde olsam BTK'ya bir şikayet kaydı bırakırdım önce.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı