L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 14 Ocak 2021 #81 @James Z. Hetfield @xCheesy99 Dostlar şaka yapmıştım DDoS konusunda.
Ç Çağrı Dal Hectopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 189 Çözümler 1 14 Ocak 2021 #82 Bence internetin aşırı kötü değildir. Buraya yazabiliyorsun en azından.
B BigGAME Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #83 Talha murat dedi: Arkadaşa yardım edebilsem düzelecek te işte. Genişletmek için tıkla... O zaman iyi işte arkadaşın sorununu inşallah çözebilirsin. Kolay gelsin.
Talha murat dedi: Arkadaşa yardım edebilsem düzelecek te işte. Genişletmek için tıkla... O zaman iyi işte arkadaşın sorununu inşallah çözebilirsin. Kolay gelsin.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 14 Ocak 2021 #84 Moderatörlerin konuyu kapatmasını ve IP adresim olan resmi kaldırmalarını talep ediyorum konu çözüldü.
Moderatörlerin konuyu kapatmasını ve IP adresim olan resmi kaldırmalarını talep ediyorum konu çözüldü.
Xeon Bey Picopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 253 Çözümler 1 Yer Anakart'ta ekran kartı ile cebelleşiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #85 InternetciMen dedi: Moderatörlerin konuyu kapatmasını ve IP adresim olan resmi kaldırmalarını talep ediyorum konu çözüldü. Genişletmek için tıkla... Dalga geçiyorsun sanırım.
InternetciMen dedi: Moderatörlerin konuyu kapatmasını ve IP adresim olan resmi kaldırmalarını talep ediyorum konu çözüldü. Genişletmek için tıkla... Dalga geçiyorsun sanırım.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 14 Ocak 2021 #86 InternetciMen dedi: Moderatörlerin konuyu kapatmasını ve IP adresim olan resmi kaldırmalarını talep ediyorum konu çözüldü. Genişletmek için tıkla... IP adresini alan aldı dostum.
InternetciMen dedi: Moderatörlerin konuyu kapatmasını ve IP adresim olan resmi kaldırmalarını talep ediyorum konu çözüldü. Genişletmek için tıkla... IP adresini alan aldı dostum.
Xeon Bey Picopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 253 Çözümler 1 Yer Anakart'ta ekran kartı ile cebelleşiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #87 1. Ping'den anladığım kadarıyla berbat ötesi bir internetin var. 2. IP adresini sansürlemen gerekliydi. 3.test bittikten sonra ekran görüntüsünü koymalıydın. 4.arkada açık olan uygulamalar kapalıyken testi yapmalıydın.
1. Ping'den anladığım kadarıyla berbat ötesi bir internetin var. 2. IP adresini sansürlemen gerekliydi. 3.test bittikten sonra ekran görüntüsünü koymalıydın. 4.arkada açık olan uygulamalar kapalıyken testi yapmalıydın.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 14 Ocak 2021 #88 Lafonde dedi: @James Z. Hetfield @xCheesy99 Dostlar şaka yapmıştım DDoS konusunda. Genişletmek için tıkla... Başka insanların aklına gelebilir diye attım. Şaka olduğu belliydi.
Lafonde dedi: @James Z. Hetfield @xCheesy99 Dostlar şaka yapmıştım DDoS konusunda. Genişletmek için tıkla... Başka insanların aklına gelebilir diye attım. Şaka olduğu belliydi.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 14 Ocak 2021 #89 Lyrinx dedi: Ayrıca IP adresin gözüküyor sanırım, dikkat et. Genişletmek için tıkla... Niye, ne olabilir?
Lyrinx dedi: Ayrıca IP adresin gözüküyor sanırım, dikkat et. Genişletmek için tıkla... Niye, ne olabilir?
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 14 Ocak 2021 #90 Tortue dedi: Niye, ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Hack işlemleri falan işte, bizim gibi insanların yapacağını sanmıyorum ancak daha dün kaydolmuş kişiler yapabilir.
Tortue dedi: Niye, ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Hack işlemleri falan işte, bizim gibi insanların yapacağını sanmıyorum ancak daha dün kaydolmuş kişiler yapabilir.