İnternet hızım iyi mi?

Hem CGNAT var hem de gecikme iğrenç. Benim 30 yıllık ev telefonu kablosuyla sağlanan ADSL bağlantımın Speedtest'te Türk Telekom sunucusuna testi 10 MS çıkıyorsa bu altyapı kaç yıllık?

İnternet yavaş diye değil benim DDoS atak yedigim anda dediklerimi duymuş ve sen ne yaptın düzelt hemen diye kızdı babama da söyleyince niye öyle yapıyorsun saçma şeyler dedi kızdı.
DDoS olayını @Lafonde söylemiş, o da şakasına. Eğer ben bu forumun kemik kitlesini birazcık bile olsun tanıyorsam DDoS atan birisi olmaz, ismin bile @InternetciMen. Yüksek ihtimalle internetçi falansın ya da bu işlerden anlıyorsun.
Ben o anlık test yaparken herhalde hız çöktü o yüzden.
Bu kadar hız düşüşü olacağını sanmıyorum, neyse boş ver. Söyleyeceğimi söyledim, gerisi beni ilgilendirmez. Eğer troll ise yardımcı olarak harcadığım vakte üzülüyorum.

Arkadaşlar o nasıl hız diyenler için açıklama yapayım ben o an hız testi yaparken internet çökmüş o yüzden
arkadaş kablolu nedense düzgün alıyor anlamadım nedense.
Hem CGNAT var hem de gecikme iğrenç. Benim 30 yıllık ev telefonu kablosuyla sağlanan ADSL bağlantımın Speedtest'te Türk Telekom sunucusuna testi 10 MS çıkıyorsa bu altyapı kaç yıllık?

İnanmıyorsan al bak.

Dosya Ekleri

• 1610641689717.png
    1610641689717.png
    341,1 KB · Görüntüleme: 61
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı