İnternet hızım normal mi?

Benim Vodafone bir modemim var ve tam bilmiyorum ama bilgisayarda 100 Mbps diye gösteriyor. Bu oranda da indirme 8, yükleme 0.60 internet hızı normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem arayüzünde bulunan hat değerlerinizi paylaşır mısınız? Bu konu hakkında İSS ile görüştünüz mü?

Modem marka modelinizi İnternete yazıp öğrenebilirsiniz. Genelde 192.168.1.1 veya 192.168.1.2 oluyor.

O adrese girdikten sonra modem kullanıcı adı şifrenizi girip bakabilirsiniz. Eğer bilmiyorsanız burdan anlatsam anlayamayabilirsiniz. YouTube gibi video kanallarına modeminizin marka ve modelinizi yazıp rahat bir şekilde bulabilirsiniz.

O adrese girdikten sonra modem kullanıcı adı şifrenizi girip bakabilirsiniz. Eğer bilmiyorsanız buradan anlatsam anlayamayabilirsiniz. YouTube gibi video kanallarına modeminizin marka ve modelinizi yazıp rahat bir şekilde bulabilirsiniz.

Kullanıcı adını girdim ama kabul etmiyor acaba yanlış kullanıcı adınımı girdim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Modem için varsayılan genelde kullanıcı adı ve şifre olarak admin girerseniz giriş yapabilirsiniz. Modeminizin marka modelini benimle paylaşır mısınız?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı