İnternet hızımı nasıl artırabilirim?

Türk Telekom Online İşlem Merkezi buradan öğrenebilirsiniz. Veya müşteri hizmetlerini arayarak da öğrenebilirsiniz.
Teşekkürler.🙂
Türk Telekom Online İşlem Merkezi buradan öğrenebilirsiniz. Veya müşteri hizmetlerini arayarak da öğrenebilirsiniz.
Öğrendim alttaki resim Türk Telekom'un VDSL Hipernet 35 mbps tarifesi var ve bu ay bitiyor.
Öğrendim alttaki resim Türk Telekom'un VDSL Hipernet 35 mbps tarifesi var ve bu ay bitiyor.
Ne kadar süre kaldı?

Evet o sözleşmede size belirli bir süre taahhüt koşulu koyuyorlar.
Ben bu tarifeye geçmeyi düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220115-205824.png
    Screenshot_20220115-205824.png
    127,9 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20220115-210054.png
    Screenshot_20220115-210054.png
    75,3 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Teşekkürler.🙂

Öğrendim alttaki resim Türk Telekom'un VDSL HiperNet 35 Mbps tarifesi var ve bu ay bitiyor.

Tamamdır bitene kadar bekleyin ve bence Netspeed'e geçin.
Teşekkürler.🙂

Öğrendim alttaki resim Türk Telekom'un VDSL HiperNet 35 Mbps tarifesi var ve bu ay bitiyor.

Ben bu tarifeye geçmeyi düşünüyorum.

Bence gereksiz pahalı ama siz bilirsiniz. Aynı paket burada 100TL ve taahhüt de yok.

Tamamdır bitene kadar bekleyin ve bence Netspeed'e geçin.

Bence gereksiz pahalı ama siz bilirsiniz. Aynı paket burada 100TL ve taahhüt de yok.
Taahhüt dolduğunda gönül rahatlığıyla geçiş yapabilirim değilmi.

Taahhüt dolduğunda gönül rahatlığıyla geçiş yapabilirim değil mi?

Evet herhangi bir sorun olmadan geçersiniz. Hatta formu şimdiden doldurup gönderebilirsiniz ve fatura kesim tarihinde geçiş yapılmasını isteyebilirsiniz. Böylece hemen geçiş yaparsınız. Ben öyle yaptım.

Evet herhangi bir sorun olmadan geçersiniz. Hatta formu şimdiden doldurup gönderebilirsiniz ve fatura kesim tarihinde geçiş yapılmasını isteyebilirsiniz. Böylece hemen geçiş yaparsınız. Ben öyle yaptım.
Netspeedden memnunmusun istediğin hızı tam anlamıyla veriyormu peki?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı