İnternet hızımın sebepsiz yere yükselmesi

C0ntraVolta

Decapat
14 gündür evde yoktum en son 50 Mbps download ve 4 Mbps upload hızı olan internetim, şu an 60 Mbps download 8 Mbps upload sağlıyor. Böyle bir şey nasıl mümkün olabilir? Ayrıca altyapım maksimum 54 Mbps destekliyor. Altyapım yenilenmiş olabilir mi?

Ayrıca altyapım maksimum 54 Mbps destekliyor.
Altyapı sorguda çıkan rakamlar tahminidir. Daha üstünü asla desteklemeyeceğini ifade etmez. Yoksa xDSL istatitiklerinden mi bahsediyorsunuz?

14 gündür evde yoktum en son 50 Mbps download ve 4 Mbps upload hızı olan internetim, şu an 60 Mbps download 8 Mbps upload sağlıyor. Böyle bir şey nasıl mümkün olabilir? Ayrıca altyapım maksimum 54 Mbps destekliyor. Altyapım yenilenmiş olabilir mi?

2 haftadır yaşadığım yer ve çevresinde sürekli internet kutularında bir şeyler yapılıyor (Türkiye genelinde de yapılıyor olabilir) bir de Max 54 değil kesenin ağzını açtığınız zaman firmalar onu 2-3 kat artırıyor bahsettiğim şey özel paketler. Muhtemelen bizlere önem vermeye başladılar veya göz boyuyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı