12.5 MB download alması gerekir. Yaklaşık 10-11 MB normaldir.100 Mbps ile saniyede kac MB download alırsınız?
12.5 MB download alması gerekir. Yaklaşık 10-11 MB normaldir.100 Mbps ile saniyede kac MB download alırsınız?
12.5 MB download alması gerekir. Yaklaşık 10-11 MB normaldir.
Hayır sorun 9 mbps ve 1 mbps yapması değil, bir cihazın 9 MB/s (72Mbps) diğer cihazın 1 MB/s (8 Mbps) almasıArkadaşlar buradaki sıkıntı eşitsiz dağılımdan çok 100mbps internetin 9 ve 1mbps ile indirme yapması.
10 MB ortalamasında bir indirme hızı oluyor oyunlarda steam üzerinden genelde. Ama arkadaşın dediği gibi dengesiz garip bir dağılım var aynı anda indirmeye başlasak bile ya da ben önceden indrmeye başlasam bile bazen bilgisayarımın indirme hızı 0'a kadar düşüyor. Video bile izleyemez hale gelebiliyorum100 Mbps ile saniyede kac MB download alırsınız?
Tamam da arkadaş sadece "MB" cinsini yazmış, nereden bileceğim ben hangisinde neyden bahsettiğini, Mbps den mi yoksa saniyede indirdiği miktardan mı bahsettiğini? Kahin miyim ben?Gelde bunu anlat. Arkadaşın hizi normal diyorum bende. Hatta birkaç MB düşük. Oda herkeste ayni neredeyse. Buyuk ihtimal sorun bant genisliginde olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.