İnternet hızını düşüren CRC hataları

Çoğu kişi TurkNet öneriyor oysaki. Demek ki herkesin farklı deneyimleri var.

Bölgeden bölgeye değişiyor. Bazı bölgelerde Turktelekom çok iyi hizmet veriyor. Bazı yerlerde Millenicom. Yani bölgeden bölgeye değişkenlik gösteriyor

Bina içi kabloyu değiştirmek ne kadar sürer ?
Birde ev içi kablo ısı yalıtımın içinden geçiyor bu sıkıntı yaratır mı ?
Kablo muhtemelen kablo kanalından geliyordur, ucuna bağlayıp cat6'yı çekebilirsiniz sıkıntı olmaz. Yapamazsanız dışarıdan çekebilirsiniz o da sıkıntı yapmaz.(Anladığım kadarıyla ankastre kutusu bina dışında.)

Yok genel de herkes sorun yaşıyor TurkNet ile. Benim arkadaşımda kullanıyordu kapattırana kadar neler çekti. Kapatmıyor da adamlar. Cidden çok garip bir ISS.

Ankastre kutusu bizim yan binada. Oradan bizim çatıya geçiyor. çatıdan da benim odaya geliyor.
Babam zamanında turktelekom'da çalışıyordu kablolamayı o yaptı ama 10 yılı geçti.

Ankastre kutusu bizim yan binada. Oradan bizim çatıya geçiyor. çatıdan da benim odaya geliyor.
Babam zamanında turktelekom'da çalışıyordu kablolamayı o yaptı ama 10 yılı geçti.
Baya bi yol katediyor anlaşılan. Daha kısa bir yol kullanarak kaliteli bir cat6 ile değiştirin. Babanız anlıyomuş o yapar zaten.

Çok uzak mesafe değil hocam hemen yan bina çok yakın bize.
Çatıya çıkıp ordan evime geliyo deyince uzak sanmış olabilirim. Şöyle de yapabilirsiniz: Anlıyorsanız kutuya modemi bağlayıp kaç mbps geldiğini görebilirsiniz, anlamıyorsanız ölçüm için ekip isteyin. Eğer daha fazla hız kutuya geliyosa tesisatınızı kesin değişin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…