İnternet hızını en düşüğe sabitleme uygulamasının adı nedir?

Netlimiter uygulaması var mesela LoL indirdiğinde kısılaması olmadığı için uygulamayı seçip hızını düşürebiliyorsun sabitleyebiliyorsun.

Galiba cihazların ne kadar internet alacağını söylüyorsunuz?

Yok direk alttaki kişinin dediği gibi soruyordum.

Netlimiter uygulaması var mesela LoL indirdiğinde kısılaması olmadığı için uygulamayı seçip hızını düşürebiliyorsun sabitleyebiliyorsun.

Sadece indirme yaparken mi kullanabiliyorum yoksa oyun oynarken kullanabilir miyim?

Yanlış anlamadıysam modem/router arayüzünden bahsediyorsunuz ama emin de olamadım. Eğer öyleyse modem/router cihazınızın markasını girin ve QoS destekliyor mu diye bir kontrol edin. Destekliyorsa bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır. YouTube'de mevcutsa oradan da uygulayabilirsiniz.

Yanlış anlamadıysam modem/router arayüzünden bahsediyorsunuz ama emin de olamadım. Eğer öyleyse modem/router cihazınızın markasını girin ve QoS destekliyor mu diye bir kontrol edin. Destekliyorsa bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır. YouTube'da mevcutsa oradan da uygulayabilirsiniz.

Dediğiniz şeye bakmadan önce demeye çalıştığım şey oyunlarda pingimi aldığım en düşük dereceye sabitleyebilecek uygulama arıyorum.

Yok direk alttaki kişinin dediği gibi soruyordum.

Sadece indirme yaparken mi kullanabiliyorum yoksa oyun oynarken kullanabilir miyim?

Oyun oynarkende kullanabilirsin film izlerken her şeyde kullanabiliyorsun mesela Windows Update yaptığında background hizmetinin sınırlıyorsun Windows Update daha yavaş iniyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı