İnternet hızını nasıl artırabilirim?

Fear77

Hectopat
Selam arkadaşlar. Türk Telekom kulanıyorum ve internet hızım çok yavaş. İstanbul`dan bir arkadaşım RDR 2`yi indirdi ve sadece 4 saat sürdü. Ben Yalova` da oturuyorum. Aylık 90 TL ödüyorum ve bir şey indirdiğim zaman 1.7 MB (Max) hızla iniyor. Örneğin ben RDR 2'yi 1 günde indirdim. Upload zaten berbat. Ne yapabilirim ?

Dosya Ekleri

• qwe.png
    qwe.png
    15,7 KB · Görüntüleme: 60
Selam arkadaşlar. Türk Telekom kulanıyorum ve internet hızım çok yavaş. İstanbul`dan bir arkadaşım RDR 2`yi indirdi ve sadece 4 saat sürdü. Ben Yalova` da oturuyorum. Aylık 90 TL ödüyorum ve bir şey indirdiğim zaman 1.7 MB (Max) hızla iniyor. Örneğin ben RDR 2'yi 1 günde indirdim. Upload zaten berbat. Ne yapabilirim ?
Hiçbir şey.

O paraya daha iyi internet bulabilirsiniz aynı performansı veren internete ben 40 TL ödüyordum. Alt yapının desteklediği başka bir internete geç.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı