İnternet hızının gece düşmesi

ibrahimozcelik

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1-1.5 ay önce süperonline'de yeni bir pakete geçtim. Daha önce süperonline'yi 2 yıldan fazla kullandım ve hızım hep 25 mb/s download 5 mb/s upload hızım vardı. Yine benzer bir paket aldım. Bu pakette türkcell tv+ ve 25 mb/s download 5 mb/s uploadım olacaktı.
Adamlar geldiler ve kurumu yaptılar kurulumun yapıldığı gece upload hızım 0.01'e düştü babama söyledim (hattın sahibi babam) sabahı bekle oğlum dedi. Sabah kontrol ettiğimde düzelmişti.
Sözün kısası internet upload hızım her gece 0.1 gibi akılalmaz rakamlara düşüyor. Sabah olduğunda ise düzeliyor.
(Türkcell destek hattını 3 defa aradım ama hiçbirşey yapamadılar.)
Not: Modemim değiştirildi
Bunu düzeltmek için ne yapabilirim?
Tabletinde hızı aynı.
@SypeR @Recep Baltaş

Son düzenleme:
Bende Türk.net kullanıyorum normal hızım 35 mbps down 2 mbps upld gece olunca hız 5 mbps ye düşüyor. Sabahları 30 mbps benim açımda çok fazla problem yok upload hep 2 mbps ping hep düşük 11. Nedenin türk.net'e sorduğumda bana gece kullanıcıların aşırı arttığını ve bunun hatlarda darboğaz yarattığını söylediler mantıklı. Artık şu yıllarda herkesin evinde internet var. Herkes gece işten gelince internetin başına geçiyor sürekli youtube film derken hatlar can çekişiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı