İnternet Hızınız Kaç Mb/Sn ?

Her ne kadar Türk Telekom sağolsun en fazla 2 Mbit upload verse de 200 GB AKK olan bu paketi 69 TL'ye verdikleri için mutluyum. Bu pakete geçtiğimden beri AKK var yok gram umrumda değil Aynı zamanda oyunlarıda 50-60 pingle oynuyorum. Gönül ister Superonline'da fiber çeksin ve hem daha ucuz hem daha iyi upload olan bir paketine geçeyim ama elden bir şey gelmiyor.
Düzenleme: Birde 50 Mbit fibernet kullanıyorum onu yazmayı unutmuşum

Superonlinenin 24mbpsden hızlı kotasız interneti olmadığının farķında mısınız?
Platin paketler var ama fiyatları çok uçuk.
Superonline bu ulkenin en pahali iss dir.

Superonlinenin 24mbpsden hızlı kotasız interneti olmadığının farķında mısınız?
Platin paketler var ama fiyatları çok uçuk.
Superonline'nin binamda en fazla 16 Mbit sunduğunu ama benim alabileceğim hızın en fazla 14 Mbit olduğunu biliyor muydunuz? Ayrıca 200 GB AKK bitmiyor zaten o kadar fazla para vermem ona.

Superonline'nin binamda en fazla 16 Mbit sunduğunu ama benim alabileceğim hızın en fazla 14 Mbit olduğunu biliyor muydunuz? Ayrıca 200 GB AKK bitmiyor zaten o kadar fazla para vermem ona.

Neden superonlinenin gelmesini istiyorsunuz ki öyleyse. Kotalı pakete geçmek için mi?
Mevcut paketiniz zaten çok iyi. Bundan iyisi güzel vdsl altyapisi varsa türknet oluyor sadece.

Neden superonlinenin gelmesini istiyorsunuz ki öyleyse. Kotalı pakete geçmek için mi?
Mevcut paketiniz zaten çok iyi. Bundan iyisi güzel vdsl altyapisi varsa türknet oluyor sadece.
2 Mbit upload ile kalmamak için. Ayrıca Superonline NA serverlarında çok daha düşük bir ping veriyor. 50 Mbit Superonline fiber kullanırken NA'da pingim 135-150 civarındaydı Türk Telekom ile 180-190 civarında. Birkaç sebep daha var kısaca ama burada uzatmak istemiyorum açıkçası. Konuyu da çok kirletmeyelim.

Hayır, buraları okuyup da superonlinenin iyi olduğunu falan düşünen varsa gerçeğin farkına varsın diye yazıyorum sadece.
Superonline peering anlaşmalarını iptal ettiginden beri pingleri turk telekomdan kotu.

Ayrica 5mbps upload hizinin 50 gb kotasi var. Eger bu kotayi gecerseniz upload 1mbps, downloadda akk gecince hangi hiza dusuyorsa ona dusuyor. Download akksini bitirmeseniz bile

Zaten 24mbpsden hizli akkli paketi yoktur bile onun yerine kotali paketleri vardir.

Şu anda türkiyenin en fahis fiyatli iss si yine superonlinedir. Hem adsl hem fiberde.

Ustelik taahhüt tuzaginin kralini yapar, eger 12 ay falan kullanip cikmaya calisirsaniz cayma bedeli 1000tlnin uzerinde olur,

@falseside Ben taşınalı bir seneden biraz daha kısa zaman oldu. Ben çok memnundum açıkçası. He şuan gerçekten öyle diyorsanız öyledir. Ben Beylikdüzün'de oturuyordum ve verilen altyapı olsun gerekse müşteri hizmetleri olsun inanılmaz memnundum. Diyorsanız bir seneden kısa sürede tüm Türkiye'de çok kötü kullanmadım bilemem. Ayrıca 50 Mbit internet ile 10 Mbit upload alabiliyordum. 25 Mbit internet ile 5 Mbit upload sınırı vardı ki o da tam 5 Mbit değildi. 6.25 Mbit upload alabiliyordum ilk bağlattığımda 25 Mbit kullanıyordum çünkü.

@falseside Kim diyor Superonline kötü diye? Mis gibi kullanıyorum şu an. Gayet memnunum. 50 Mbps, 100 GB AKK, ki AKK dolsa bile hızlı, 16 Mbps. 1080P videoları donmadan çok rahat izliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…