İnternet Hızınız Kaç Mb/Sn ?

Güzel hız var evet ama indirme yaparken saniyede 11 megabayt yazıyor :D Kota dayanmıyor bu hıza :D İşaretli alana bakın anlarsınız :)Eki Görüntüle 231184
Hocam internet hızını ölçtüğünüz, o sağ altta Windows çubuğunda görünen programın ismi nedir acaba? Ben Internet Speed Meter diye bir program kullanıyorum ama çok eski ve Windows 10 uyumluluğu yok :(

Hocam internet hızını ölçtüğünüz, o sağ altta Windows çubuğunda görünen programın ismi nedir acaba? Ben Internet Speed Meter diye bir program kullanıyorum ama çok eski ve Windows 10 uyumluluğu yok :(

O programın adı DU Meter ve ben onu lisanslı kullanıyorum. :) Çok güzel bir kota ve anlık internet takibi programı olduğunu söyleyebilirim.

upload_2017-7-17_17-0-13.png

5 Sene 8 Megabit işkencesini çektim, yurtdışına taşınınca ilk defa böyle bir internet kullandım.
İnternet sayfaları bilgisayarda resim açarmış gibi geliyordur muhtemelen :ROFL:

Biz de daha pahalıya daha yavaş hocam Turkcell adsl 16 MBps 70 TL 24 MBps 55 TL :)
Kadıköy rıhtımda yan binada fiber varken bize çekmiyorlardı o derece, 8 megabit AKK siz internete telefonla birlikte 120-130 TL ödemiştik senelerce. Burada aylık internet 20€-25€-30€ arası değişiyor. Kampanyanıza bağlı

@brltpc
:):) Indirme yapacaksanız kesinlikle SSD gerekiyor yazma hızı yetişmiyor onun dışında kesinlikle fazla işlevsel ve operatörler sürekli kampanya yapıyorlar burada.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı