İnternet Hızınız Kaç Mb/Sn ?

Speedtest düzgün göstermediğinden TurkNet 100mbit, IDM ile tam hız alabiliyorum, Okulda eduroam ağıyla 250mbit'i gördüm, Yine okul alt yapısında cat6, killer ethernet ile 500mbit alabildim maksimum. Şuan ise yaz tatili sebebiyle evime döndüm ve 16mbit alt yapısında PORT YOK!! - 100mbit Isparta, 16mbit boş port olmayan yer ANKARA!!- yazın başından beri mobil veri :(

Dosya Ekleri

• Screenshot_26.png
    Screenshot_26.png
    10,4 KB · Görüntüleme: 153
Speedtest düzgün göstermediğinden TurkNet 100mbit, IDM ile tam hız alabiliyorum, Okulda eduroam ağıyla 250mbit'i gördüm, Yine okul alt yapısında cat6, killer ethernet ile 500mbit alabildim maksimum. Şuan ise yaz tatili sebebiyle evime döndüm ve 16mbit alt yapısında PORT YOK!! - 100mbit Isparta, 16mbit boş port olmayan yer ANKARA!!- yazın başından beri mobil veri :(
Bende 50'ye hızlı derdim. Vay be.

LoL güncellemesinde saniyede 1,6 MB gördüm, daha da göremem herhalde.
Hocam açıkçası ben de bı ara 1.7, 1.8 Mb/s ile indiriyordum. Ve speedtest 15.30 MBps idi yani şu altyapınız dandik olayı külliyen yalan vermek istemiyorlar hızlı internet o kadar şimdi ise 11.30 MBps.

Hocam açıkçası ben de bı ara 1.7, 1.8 Mb/s ile indiriyordum. Ve speedtest 15.30 MBps idi yani şu altyapınız dandik olayı külliyen yalan vermek istemiyorlar hızlı internet o kadar şimdi ise 11.30 MBps.
Zaten satarken Megabit üzerinden satmalarına ayrıca ayar oluyorum, 16 Megabit diyor oo diyorsun bu çokmuş, Megabayta bi' çeviriyosun 2'ye düşüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı