- Makaleler
- 7
Mümkün değil.@Mr_YAMYAM Hocam altyapı desteğinizin olmaması çok can sıkıcı bir durum, dediğiniz gibi upload hızınız yine de çok güzelmiş. Şu altyapılara biraz daha önem verseler keşke..![]()
Abi bunu istiyorum ben ! Kullandığım paket Türk Telekom 35mbs 300GB akk. Akk dolunca hız 16 düşüyor. Fiyat 111TL. Türk Telekom en fazla 35mbs verebiliyormuş altyapı desteği yüzünden. Vodafone veya diğerleri daha yüksek hız verebilirlermi?
Abi bunu istiyorum ben ! Kullandığım paket Türk Telekom 35mbs 300GB akk. Akk dolunca hız 16 düşüyor. Fiyat 111TL. Türk Telekom en fazla 35mbs verebiliyormuş altyapı desteği yüzünden. Vodafone veya diğerleri daha yüksek hız verebilirlermi?
Hocam bence gidip her firma ile konuşun, sizin bulunduğunuz bölgeye hangi firma daha yüksek hız veriyorsa güzel paketler seçerek internetin keyfini çıkarın. Ben 100mbps hıza 90-100 TL arası fiyat ödüyorum ve gerçekten çok memnunum. Turkcell, Vodafone, Türknet ve aklınıza gelen tüm diğer firmalar ile iletişime geçin derim. Altyapı uyuyorsa size yüksek hız vereceklerdir.Türk Telekom 35mbs 300GB akk. Akk dolunca hız 16 düşüyor. Fiyat 111TL.
Hocam bence gidip her firma ile konuşun, sizin bulunduğunuz bölgeye hangi firma daha yüksek hız veriyorsa güzel paketler seçerek internetin keyfini çıkarın. Ben 100mbps hıza 90-100 TL arası fiyat ödüyorum ve gerçekten çok memnunum. Turkcell, Vodafone, Türknet ve aklınıza gelen tüm diğer firmalar ile iletişime geçin derim. Altyapı uyuyorsa size yüksek hız vereceklerdir.
İnternetimin hızı ; Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.