İnternet Hızınız Ne Kadar?

Evde 5,5-6 Mbps , 3 dakika yürüme mesafesi olan okulumda bu şekilde. Bu yüzden evi otel gibi kullanıyorum.

390484

Nerde oturuyorsun? Ödediğin fiyat nedir ? Ayrıca 5mbit upload desteklediklerini söyleyip 8 lere kadar çıkabiliyor sende olduğu gibi yanlış bilmiyorum değil mi?
İstabulda oturuyorum. 50 Mbps akıllı sınırsız tarifesini kullanıyorum. Ödediğim fiyat 80 TL. Kablo Tv dahil. Upload hızının 5 Mbps altına düştüğünü hiç görmedim. Görev Yöneticisinden kontrol ettiğimde de 6 - 7 Mbps arası kullanımı var.

@nuhsaydam Hocam fiyat performans açısından çok kötü. Daha düşük fiyata çok daha yüksek hızlar alınıyor. Diğer firmalarla görüşmenizi tavsiye ederim.

dostum farkındayım alt yapı yok Turkcell Super Online gidip sorgulattım alt yapı olmadığı için açtıramadım akşam eve gidince tekrardan hız testi yapıcam paylaşıcam
buda şuan dükkanda olan hız

390497

50 Mbps 5 Mbps aylık KabloTV üst yayın ile yaklaşık 89.99 TL. Ama upload hep 25+ ile başlayıp düşüp yükseliyor. Modemde yapılacak modifikasyon ile bence bu hızlar kolaylıkla aşılabilir.
Fatura detaylarına baktığımda şok oldum. 42 liraya bu hizmeti almak sevindirici. Boşuna 48 lira veriyoruz.

390496

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı