Ben mobil veri ile giriyorum oyunları falanda mobil veriden oynuyorum sizinkileri görünce "OOOoo beyler ben afk hadi eyvallah" diyesim geldi. Mobil veri hem para israfı hem de pişmanlıktır.
@@themmtx
Daha önce de dediğim gibi, fiyat performans olarak bakarsak bunun pek de konumla ilgisi yok. Siz 80 ₺ 100 Mbps internet alırsınız ama altyapız ADSL 16 Mbps desteklediği için 16 Mbps alırsınız. Burası tamam. İnsanların anlamadığı şey ise madem maksimum 16 Mbps kullanabiliyorsun o zaman 100 Mbps'lik paketi alıp ekstra para vermene gerek yok ki. Git ucuz internet veren firmaya ve en uygun paketini kullan. Bilinçli tüketici olmak önemli.
Ek: Benim internet hız testi sonucum.
TurkNet 35 Mbps AKK'siz 65 ₺. Muhtemelen benden fazla para veriyorsunuz veya aynı parayı veriyorsunuz. Gerçekten üzücü.
O kampüsten diğerine 8-10 dakikalık servisler var. Orada 1000 download, 1000 upload paketi var. En kötü 850 görüyor. Okullar bu açıdan çok güzel nimetler.
O kampüsten diğerine 8-10 dakikalık servisler var. Orada 1000 download, 1000 upload paketi var. En kötü 850 görüyor. Okullar bu açıdan çok güzel nimetler.