İnternet Hızınız Ne Kadar?

Ben mobil veri ile giriyorum oyunları falanda mobil veriden oynuyorum sizinkileri görünce "OOOoo beyler ben afk hadi eyvallah" diyesim geldi. Mobil veri hem para israfı hem de pişmanlıktır.

@@themmtx
Daha önce de dediğim gibi, fiyat performans olarak bakarsak bunun pek de konumla ilgisi yok. Siz 80 ₺ 100 Mbps internet alırsınız ama altyapız ADSL 16 Mbps desteklediği için 16 Mbps alırsınız. Burası tamam. İnsanların anlamadığı şey ise madem maksimum 16 Mbps kullanabiliyorsun o zaman 100 Mbps'lik paketi alıp ekstra para vermene gerek yok ki. Git ucuz internet veren firmaya ve en uygun paketini kullan. Bilinçli tüketici olmak önemli.

Ek: Benim internet hız testi sonucum.

TurkNet 35 Mbps AKK'siz 65 ₺. Muhtemelen benden fazla para veriyorsunuz veya aynı parayı veriyorsunuz. Gerçekten üzücü.

Son düzenleme:

Oyun oynama ve indirmeye yetiyor, zaten Türkiye şartlarına göre ortalama bir internet diyebilirim. Ayda 50-60 TL gibi fiyatı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…