Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 9 Mayıs 2020 #11 Nerde yaşıyorsunuz Türkiye'mi burası. 100 upload nedir.
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Mayıs 2020 #12 Nakerosu dedi: Merhabalar Technopat üyeleri. Herkes internet hızı paylaşabilir mi bakalım karantinada hızları neler olmuş. Benim ki böyle; Eki Görüntüle 557152 Genişletmek için tıkla... Sırf kendi hızının artistliğini yapmak için bu konuyu açmadıysan bir şey bilmiyorum. 60 MBPS download + 4 MBPS upload alıyorum.
Nakerosu dedi: Merhabalar Technopat üyeleri. Herkes internet hızı paylaşabilir mi bakalım karantinada hızları neler olmuş. Benim ki böyle; Eki Görüntüle 557152 Genişletmek için tıkla... Sırf kendi hızının artistliğini yapmak için bu konuyu açmadıysan bir şey bilmiyorum. 60 MBPS download + 4 MBPS upload alıyorum.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 9 Mayıs 2020 #13 NobodyAnymore dedi: Sırf kendi hızının artistliğini yapmak için bu konuyu açmadıysan bir şey bilmiyorum. 60 Mbps download + 4 Mbps upload alıyorum. Genişletmek için tıkla... Artislik için açmadım merak etme. Karantinada hızları neler oldu merak ettim. Konuyu okuduysan benden daha yüksek alanlar var.
NobodyAnymore dedi: Sırf kendi hızının artistliğini yapmak için bu konuyu açmadıysan bir şey bilmiyorum. 60 Mbps download + 4 Mbps upload alıyorum. Genişletmek için tıkla... Artislik için açmadım merak etme. Karantinada hızları neler oldu merak ettim. Konuyu okuduysan benden daha yüksek alanlar var.
Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.583 Makaleler 10 Çözümler 9 9 Mayıs 2020 #14 Nakerosu dedi: Artislik için açmadım merak etme. Karantinada hızları neler oldu merak ettim. Konuyu okuduysan benden daha yüksek alanlar var. Genişletmek için tıkla... Bu kadar iyi niyetle seni çok üzerler söyleyeyim. Diğer arkadaş kaynağı değiştir yaptı da benimki direkt el emeği, laf aramızda çok iyi paint kullanırım.
Nakerosu dedi: Artislik için açmadım merak etme. Karantinada hızları neler oldu merak ettim. Konuyu okuduysan benden daha yüksek alanlar var. Genişletmek için tıkla... Bu kadar iyi niyetle seni çok üzerler söyleyeyim. Diğer arkadaş kaynağı değiştir yaptı da benimki direkt el emeği, laf aramızda çok iyi paint kullanırım.
ediline Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 219 Yer üzgünlüğünde Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2020 #15 Bu internet hızları hiçbir şey bence. Adamlar İsveç'te 1000/1000 İnternet alıyorlar ben: Dosya Ekleri int.png 137,3 KB · Görüntüleme: 48
saY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 1.668 Çözümler 5 9 Mayıs 2020 #16 Hızda yarışamıyoruz bari fiyatta yarışalım, ayda 35,99TL. 5$ ediyor.