İnternet hızınız nedir?

Merhabalar Technopat üyeleri. Herkes internet hızı paylaşabilir mi bakalım karantinada hızları neler olmuş. Benim ki böyle;

Eki Görüntüle 557152
Sırf kendi hızının artistliğini yapmak için bu konuyu açmadıysan bir şey bilmiyorum. 60 MBPS download + 4 MBPS upload alıyorum.

Sırf kendi hızının artistliğini yapmak için bu konuyu açmadıysan bir şey bilmiyorum. 60 Mbps download + 4 Mbps upload alıyorum.

Artislik için açmadım merak etme. Karantinada hızları neler oldu merak ettim. Konuyu okuduysan benden daha yüksek alanlar var.

Artislik için açmadım merak etme. Karantinada hızları neler oldu merak ettim. Konuyu okuduysan benden daha yüksek alanlar var.
Bu kadar iyi niyetle seni çok üzerler söyleyeyim. 😂 Diğer arkadaş kaynağı değiştir yaptı da benimki direkt el emeği, laf aramızda çok iyi paint kullanırım. :D

Bu internet hızları hiçbir şey bence. Adamlar İsveç'te 1000/1000 İnternet alıyorlar ben:

Dosya Ekleri

• int.png
    int.png
    137,3 KB · Görüntüleme: 48
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı