İnternet Hızınızdan Memnun Musunuz?

Hızdan değil ama yatırım yapmayan TT'den memnun değilim, bir dönem Oger Telecom diye bir firmaya satılan TT, bölgemde zorunlu olmadıkça yatırım yapmadı.

Saha dolabının portları dolmadan VDSL destekli kabinler getirmiyorlar. Bina adına başvuruları ise red edip özel proje kapsamında 10.000-15.000₺ karşılığında geniş bant erişim çekebileceklerini söylüyorlar.

Saha dolabına araba çarptı ve adamlar bir yerden çıkma eski dolap getirip gene taktı.

Şu an TurkNet kullanıyorum, en azından aldığım hizmet ve ping Türk Telekom'a kıyasla çok iyi. Yoğun zamanlarda 8-9 Mbps, yoğun olmayan zamanlarda 12-13 Mbps alabiliyorum.

Ve Steam ping;

asdasdsadadasdasdasdasdasd.PNG

Başka aldığınız ekran görüntüsü varsa atabilir misiniz? aşık oldum şahsen.
Neredeyse hiç yer kaplamasa da ekran görüntülerini siliyorum hep. 13,6 MB/s gördüm en fazla. Uplay 12-13 değerlerine çıksa da Steamde 11'i geçtiğim olmadı. Origin'i normalde pek kullanmam. Simcity ve Crysis 3'üm var. Onlar da vadelerini doldurdu. Origin Access olayı gelince bir şeyler indirelim dedim.
Dediğim gibi kısıtlayan şey Wi-Fi. Okulun kendi bilgisayarlarında 30 MB/s ile LoL indirip oynadığımız çok oldu. Deep freeze olduğu için her seferinde indirmemiz gerekiyor ama bu hızla pek dert değil.
Çoğu okulda bu hız var. Ama sanırım hepsi indirme yapmaya müsaade etmiyor. Misafir olarak çoğu okula girilebiliyor. Yakınınızda varsa siz de yapabilirsiniz diyeceğim ama dizüstü çok iş yapıyor bu durumda.

Turk Telekom diye işe yaramaz bir şey kullanıyorum en son kendimi öldüreceğim. Az kaldı sinir krizi geçirmeme ama geçirirsem elimdeki kemikler kırılasaya kadar duvara yumruk atıcağım. Ulan bu heriflere 95 TL veriyoruz koskocaman 95 TL ya. Benim tek istediğim pingsiz bir oyun oynamak internet araştırmamı yapabilmek. Şu sözleşme 1 ay sonra bitsin direkt değişiyoruz. Yasak olmayacak o gıcık sesli internet satmaya arayanlara neler diyeceğim neler. Ülkedeki tek sorun bu olsa hiçbir şey mi düzgün olmaz be. Tam olarak 1 saatir yarın hangi dersler var bakmaya çalışıyorum EBA çöküyor. İyi bir şey diyorlar kendi hayal dünyalarında yaşıyorlar ben aklımı kaybedeceğim en sonunda. Ben cinnet geçirmeden yatacağım yoksa bir yeri kırarım.

Ha 95 TL için ne mi alıyoruz? Bize resmen dayadıkları 10 Dowland 1 Upload. Al sana 4 kişilik aile. Kendini yıl sonunda öldürmezsen başarılar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı