İnternet Hızınızdan Memnun Musunuz?

8753429009.png

Gayet memnunum. Normalde 70-71 çıkıyor indirme ama içeride film izliyorlar, o yüzden biraz daha düşük çıktı.

Son birkaç test:
chrome_BsKveXy6cq.png

Son düzenleme:
VodafoneNet 16 Mbps fiber kullanıyoruz. Altyapı Kablonet altyapısı. Ping hariç memnunum. 28 ms ping, 16 Mbps indirme ve 2,3 Mbps gönderme alıyorum. Fiberde pingin daha düşük olmasını beklerdim. Modem NetMaster, onla alakalı olabilir mi, bilmiyorum. Modem arayüzüne de erişemiyorum.

İnternet den memnunum ama hızın dan değilim onun için de hızla birlikte fiyatını yükseltmem gerekiyor ama AKK kalktıktan sonra fiyatlar uçtu haliyle şimdilik böyle kullanmaya devam. Ama sizinki baya düşükmüş altyapı varsa fiber elbette en ideali olur ama yoksa çok bir şey fark etmeyecektir sadece tarifeler değişir. (fiber yoksa dikkat edin fiber tarifesi fiyatına adsl hizmeti veriyorlar)
Şöyle Fiber altyapımız mevcut ama belirttiğim gibi Taahhüt var bittikten sonra iyi bir internet firmasına geçmeyi düşünüyorum
Evde 5 Mbps okulda Gigabit internet kullanıyorum. Oyun indireceğim zaman okula gidiyorum. Ama bilgisayarımın Wi-Fi kartı 100 Mbps hız desteklediği için bu hızla idare ediyorum.
Memnun musun dersen sokağımdaki yeni binalara 100 Mbps fiber hat çekilmesine rağmen evde 5 Mbps kullanmamdan memnun değilim. Ama okulum yürüme ile 3-4 dakika uzakta olduğu için çok da dert etmiyorum. Evde 1080p videoları donmadan izleyebiliyorum. Bir şeyler indirmesi sıkıntı sadece.

Eki Görüntüle 458319
Başka aldığınız ekran görüntüsü varsa atabilir misiniz? aşık oldum şahsen

Öncelikle herkese iyi forumlar :). Bugün sizlere internet hızlarınızı soracağım. Memnun musunuz? Benim güncel hızım şudur. Türk Telekom kullanıyorum şahsen upload hiç yetmiyor, bu yüzden yayın açamıyorum, çünkü maalesef Türk Telekom taahhüt firması. Taahhüdüm biterse Netspeed'e geçeceğim, VDSL düşünüyorum ama fiber de güzel gibi, sizce en iyisi hangisi?

Eki Görüntüle 458299
Türk Telekom ve memnun değilim.
Hiçbir zaman aldığınız paketteki hıza erişemiyorsunuz.

Memnun değilim. Altyapı da olmayınca ya 8 MBps ile idare edeceksin ya internet kullanmayacaksın. Gerçi çok düşünceli Türk Telekom 16 MBps'ye arttırıp üstüne 10 lira fazla istemişlerdi ama değmez diyip geçmedik.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı