İnternet hızlandırma yöntemi

Darth Vader FRT

Centipat
Yer
İstanbul Beşiktaş
Arkadaşlar, çalıştığım yerde, geçen aylarda bazı elektrik işleri oldu. Güvenlik kamerası bağladılar, biz öğle saatinde yemeğe çıktığımızda bu işi yapan sorumlu abi geldi, bizimle yemek yedi, az sohbet ettik. Bu binadaki telefon kutusu varya, internet kablosunun takıldığı genelde bunu girişteki elektrik sayaçlarının oraya ya da binanın girişine koyarlar dedi. İkisi de internet hızını aşırı derecede etkiliyormuş, eğer ki telefon kutusu elektrik sayaçlarının yanında olursa o kablolar sinyal gücünü etkiliyormuş, hem de aşırı derecede hıza etki ediyormuş. Aynı şey bina girişinde olduğunda da oluyormuş, genelde CAT 6 kablo kullanılıyormuş dedi. Daha iyi kablolar varmış, başka kablo isimleri söyledi. Kendisi evindeki kutuyu binanın birinci katının mutfak camının altına taşımış. Bana belli bir ücret karşılığında yapabileceğini söyledi, bugün öğlen geldi, halletti. Cidden gözle görülür fark var, hızım yaklaşık yüzde 50'ye yakın arttı. Daha o dediği kabloları kullanmadı bile, yarın da o kabloları değiştirecekmiş. Bu bilgiyi sizinle paylaşmak istedim, çevrenizde bu işlerden anlayan biri varsa taşıtın denedim ve sonuçlarını kendim gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı