Kerem Cem Öz Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 138 4 Haziran 2022 #1 Merhaba, internetim hızlı olmasına rağmen PC'de aşırı yavaş ve oyunlarda aşırı ping çıkıyor. Virüs falan yok. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2022
Merhaba, internetim hızlı olmasına rağmen PC'de aşırı yavaş ve oyunlarda aşırı ping çıkıyor. Virüs falan yok.
katyysf74 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 814 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #11 Kerem Cem Öz dedi: Merhaba, internetim hızlı olmasına rağmen PC'de aşırı yavaş ve oyunlarda aşırı ping çıkıyor. Virüs falan yok. Genişletmek için tıkla... kanka ben çözümü buldum normalde benim indirmelerim hep 2mb 1mbydi internet download manager indirdikten sonra 7mb 8mb ye kadar cıktı Artı 0 Eksi
Kerem Cem Öz dedi: Merhaba, internetim hızlı olmasına rağmen PC'de aşırı yavaş ve oyunlarda aşırı ping çıkıyor. Virüs falan yok. Genişletmek için tıkla... kanka ben çözümü buldum normalde benim indirmelerim hep 2mb 1mbydi internet download manager indirdikten sonra 7mb 8mb ye kadar cıktı