İyi günler. 25mbit hız almaktayım. İnterneti kullanırken hiç bir sorun yok fakat indirme işlemi yaparken hızım neredeyse duruyor. Format attım yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Örneğin Steam güncellemesi yapacağım 1MB indirmek 2DK sürüyor. Bu problem sadece benim cihazımda oluyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Steam > Ayarlar > İndirmeler sekmesinde hız limiti var mı kontrol edin. İndirme yaparken indirmeler kısmından hangi hızda indiriyor kontrol edin. Bir de bazı oyunlarda güncellemeleri yaptıktan sonra indirme bitse bile güncellemeyi tamamlaması biraz sürüyor. Oyun HDD de ise daha uzun sürebilir.
Saygı duyarım. Steam güncellemesini yapmadan önce görev yöneticisini çalıştırıp disk sekmesini açın. Steam güncellemenizi başlatıp disk kullanımını izlemenizi tavsiye ederim.
2 gün önce bir sorun yokken bu olmaya başladı.Donanımsal olduğunu düşünmüyorum.Bütün sürücülerim güncel.Hiç bir türlü indirme yapamıyorum sadece internete giriyor
Steam > Ayarlar > İndirmeler sekmesinde hız limiti var mı kontrol edin. İndirme yaparken indirmeler kısmından hangi hızda indiriyor kontrol edin. Bir de bazı oyunlarda güncellemeleri yaptıktan sonra indirme bitse bile güncellemeyi tamamlaması biraz sürüyor. Oyun HDD de ise daha uzun sürebilir.
Keşke 2dk olsa ona da razıyım. Başta belirttiğim dakika biraz düşük kalmış. Bu yüzden internete bağlanmak dışında bi şey yapamıyorum. İnternetten bir dosya indireyim diyorum 10mb indirmek istesem 1 saat sürüyor