İnternet hizmeti alamıyorum

dr.witcher

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bir konuda sizlere danışmak istedim. Dün Millenicom'dan internet bağlatmak istedim. İşlemlere başladık ama eve ekip gelemiyor. Sebebi de adresimde abonelik gözüküyormuş. Biz yaklaşık 1.5 senedir internet kullanmıyoruz. Superonline'ı kapatmıştık. Zaten evde pek internet kullanan yoktu benim dışımda. Neyse dün de gelemediler bugünde gelemediler. Ben Millenicom'dan önce aradığım servis sağlayıcılarını, biz size abonelik başvurusu başlatmadık diyor zaten talebim de olmadı. Sanırım Superonline Millenicom'dan almamam için diretiyor. Ne yapabilirim Millenicom biz firmalarla konuşacağız diyor ama çaresiz kaldım.

Hocam yanlış anlamış olabilirim de abonelik talebi olmadan nasıl size gelebilirler.

Hocam Millenicom'dan oluşturdum ama Millenicom diyor ki adresinizde başka firmanın abonelik başvurusu var veya Superonline sizin portunuza hala müşterisiymişsiniz gibi kapattırmıştır. Millenicom'dan önce aradığım firmalar da bizde abonelik başvurunuz yok diyor. Çok saçma bir olay. Hatta diyor ki Millenicom'dan iletişim ekibi, belki komşularınız sizin adresle başvurmuştur falan onlara da sorun diye. Komşu komşu benim adresle kaydolan insan mı arayacağım? Zaten kimse de fark etmez. Beni Türk Telekom'dan VDSL almak zorunda bırakacaklar:(

Superonline ile konuştunuz mu hocam olay orada bitiyor çünkü

Aradım biz aktif müşterilerle ilgileniyoruz. Turkcell sitesinden şikayet kaydı oluşturun diyor onu da yapacağım da babamın üstüneydi Superonline, e-Devlet'ten de teyit ettim pasif görünüyor. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım.

Aradım biz aktif müşterilerle ilgileniyoruz. Turkcell sitesinden şikayet kaydı oluşturun diyor onu da yapacağım da babamın üstüneydi Superonline, e-Devlet'ten de teyit ettim pasif görünüyor. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım.
Süperonline'i arayıp bilgi almayı deneyin, babanın üstüneyse kendini baban olarak tanıt ben çocuğuyum deme yardımcı olmazlar.

Superonline'i arayıp bilgi almayı deneyin, babanın üstüneyse kendini baban olarak tanıt ben çocuğuyum deme yardımcı olmazlar.

Az önce Millenicom'u aradım adresimde hata varmış gibi bir şeyler deyip sistem hata vermiş dedi bu sefer farklı konuştular. Tekrar ekibe ilettiler. Ya Superonline ekibi gelmek istemediği için ikide bir hata var deyip geçiştiriyor ya da Millenicom ekibi yalan söylüyor. Dediğiniz gibi Superonline'u aradım aboneliğiniz yok gözüküyor zaten e-Devlet'te de öyle abonelik pasif iki senedir? Turkcell'den şikayet oluşturup deneyeceğim. Olmadı babamla Superonline ana bayisine kadar uğrarız. Millenicom'un bana şunu kesin olarak demesi lazım. Superonline aboneliğinizle ilgili bir hata var. Gereken adımlar şu ve şunları atın diye ama hep geçiştiriyorlar. Umarım hallederim ya.

Ya Millenicom diyor ki adresinizle Superonline'a birisi kaydolmuştur büyük ihtimal. Ben bunu nasıl öğreneceğim? Apartmandaki herkesin yanına gidip açın sözleşmelerinizi bakacağım mı diyeceğim?

Son düzenleme:
Peki TurkNet'i veya başka bir internet operatörünü denediniz mi? Onlarda aynı cevabı mı veriyorlar.

Onlar veririz diyorlar ama burada sadece Superonline fiber var. Diğerleri VDSL. Millenicom yine söylediki belki de apartmandaki komşularınıza sizin portunuza takmışlar dedi. Böyle bir şey olabilir mi acaba? Superonline ekibinin gelmesi lazımmış ama bayağı uğraştıracaklar herhalde. Yarın da babamla Superonline ana bayisine gideceğim. Bu iş bayağı uzayacak gibi:(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı