İnternet İçin Altyapı Başvurusu

Arif KUTLU

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık bir senedir yeni bir binada oturuyorum. Taşınır taşınmaz internet nakil işlemleri için başvurdum. Binada altyapı olmadığını ve altyapı için müdürlüğe gitmem gerektiği söylendi. Gittim başvuru işlemlerini yaptım. O günden beri hiçbir çalışma olmadi. Müşteri hizmetlerini arayıp sorduğumda 2018 için hiçbir çalışma yok, 2019'da belki olur diye bir cevap aldım. Bunun için yapabileceğim bir şey var mı? Şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bulunduğun ilde Türksat Uydunet varsa onlarla konuş. Firma devlete ait olduğundan altyapıyı çabuk oluşturuyorlar diye duymuştum.

Komşularından araştır derim. Ortak kullanmaktan başka pek şansın yok. Şu bizde de alt yapı var tahhüdden kurtulamıyoruz. :) Herkesin derdi bir başka

Sanırım komşulardan almam gerekecek. Fakat oturduğum yer site gibi bir yer 2 blok var interneti olan en yakın bina 30 metre uzakta interneti nasıl alacağım.

Kendi binanda internet kullanan vardır mutlaka . Akşam kapı kapı dolaş sor derim. 30 metreden kablo çekebilirsin. Yada uzun mesafeli wifi kitlerden kullanabilirsin. 2 adet alıp karşılıklı kurulum yapıyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı