İnternet ile nasıl para kazanılabilir?

layz33

Picopat
Daha fazla  
Yukarıda belirttiğim gibi internetten ne gibi iş yapabilirim? Yaşım 13. ne gibi yollar vardır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıda belirttiğim gibi internetten ne gibi iş yapabilirim? Yaşım 13. ne gibi yollar vardır?

Dostum bende bir ara çok meraklıydım ama sana önerim internetten zamanını harcayıp kazanacağın 3 kuruş yerine para biriktirmek çok daha işe yarar. İllaki ek bir gelir istiyorsanda biraz daha küçük ticaret yapabilirsin. Ama dediğim gibi öyle adım at para kazan gibi uygulamalara girişme

Belirli bilgi birikimin yoksa yaşın 20 olsa da yapamazsın. İnsanlara bir şey satman lazım. Bir şey üretmen lazım.
Video düzenleme öğrenebilirsin. Sosyal medya yönetimi öğrenebilirsin. Fotoğraf düzenleme yapabilirsin. Bunlar şimdilik aklıma gelenler. Ama dediğim gibi bir şeyler bilmen lazım. İstersen yavaştan başla.

Zamanında bayağı bir şey denemiştim. En kolayı anket ya da reklam karşılığı sana para veren uygulamalar. Site ya da uygulamaya girip istediği şeyler hakkında anketleri dolduruyorsun karşılığında bir miktar para veriliyor. (genelde çekim limiti olur) ama genel olarak böyle kazanılan para tamamen boş. Ek olarak yapılabilir uzun vadede para kazanırsınız ama verdiğiniz zamana değmez. Kısaca en iyisi gerçek bir işte çalışmak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı