epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 16 Mayıs 2020 #1 Ben oyun indiriyorum ve ne zaman ineceğini hesaplamak istiyorum. Bununla ilgili bildiğiniz bir site var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2020
Ben oyun indiriyorum ve ne zaman ineceğini hesaplamak istiyorum. Bununla ilgili bildiğiniz bir site var mı?
Çözüm 2 2 200749 16 Mayıs 2020 Aşağıdaki siteyi kullanarak hesaplayabilirsiniz. İsterseniz dosyanın boyutunu ve saniye başı inen dosyayı (MB/s) belirtin biz hesaplarız. Download Time Calculator - calculate download time
Aşağıdaki siteyi kullanarak hesaplayabilirsiniz. İsterseniz dosyanın boyutunu ve saniye başı inen dosyayı (MB/s) belirtin biz hesaplarız. Download Time Calculator - calculate download time
2 200749 Kilopat Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 4.630 Makaleler 11 Çözümler 32 16 Mayıs 2020 #2 Aşağıdaki siteyi kullanarak hesaplayabilirsiniz. İsterseniz dosyanın boyutunu ve saniye başı inen dosyayı (MB/s) belirtin biz hesaplarız. Download Time Calculator - calculate download time Artı 0 Eksi Çözüm
Aşağıdaki siteyi kullanarak hesaplayabilirsiniz. İsterseniz dosyanın boyutunu ve saniye başı inen dosyayı (MB/s) belirtin biz hesaplarız. Download Time Calculator - calculate download time