Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.099 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 14 Nisan 2022 #21 A.C.E25 dedi: CS:GO sunucuna bu kadar hocam. Genişletmek için tıkla... Ben şu an İstanbuldayım ve Türk Telekom ile bu değerleri alıyorum harika cidden.
A.C.E25 dedi: CS:GO sunucuna bu kadar hocam. Genişletmek için tıkla... Ben şu an İstanbuldayım ve Türk Telekom ile bu değerleri alıyorum harika cidden.
A.C.E25 Centipat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #22 Türknet karneden inceleyebilirsiniz güncel ping değerlerini TurkNet Şeffaflık Raporu — Altyapı Çalışmaları, Hizmet Açılış ve Dönüş Süreleri buyrun
Türknet karneden inceleyebilirsiniz güncel ping değerlerini TurkNet Şeffaflık Raporu — Altyapı Çalışmaları, Hizmet Açılış ve Dönüş Süreleri buyrun
Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.099 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 14 Nisan 2022 #23 A.C.E25 dedi: TurkNet karneden inceleyebilirsiniz güncel ping değerlerini TurkNet Şeffaflık Raporu — Altyapı Çalışmaları, Hizmet Açılış ve Dönüş Süreleri buyurun. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim CS de 40 veriyor teşekkür ederim site için.
A.C.E25 dedi: TurkNet karneden inceleyebilirsiniz güncel ping değerlerini TurkNet Şeffaflık Raporu — Altyapı Çalışmaları, Hizmet Açılış ve Dönüş Süreleri buyurun. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim CS de 40 veriyor teşekkür ederim site için.
Tetektif Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #24 YArifK dedi: İnternet hızının iyi olduğuna emin misiniz çünkü 400KB düşük bir sayi. Genişletmek için tıkla... Bir kaç gün sonra oyun indirirken 2mb civarı na çıktı o yüzden sorun yok şu an
YArifK dedi: İnternet hızının iyi olduğuna emin misiniz çünkü 400KB düşük bir sayi. Genişletmek için tıkla... Bir kaç gün sonra oyun indirirken 2mb civarı na çıktı o yüzden sorun yok şu an