İnternet indirme hızı nasıl artar?

Kesinti demiyelim ama bazen 2 haftada bir böyle 1 dakikalığına gidip geliyor o da benim altyapimdan kaynaklı sanırım hız 1 2 Mbit + - oluyor bu ping konusunda Türk Telekom'dan geçtim CS de 15 ms fark etti diyebilirim Erzurum da olduğum halde kaç tane IP'ye atlıyor İstanbul'a kadar onun dışında memnunum IPv6 da verdiler bana gayet iyi yani geçebilirsiniz dilerseniz. Hatta dün TurkNet uygulamasında anket yapiyordular Netflix S Sport gibi servislerden hangisini tercih edersiniz diye büyük ihtimalle üyelik yanında bir servis verecekler bedavadan.

Cidden mi harika olur öyle bir servis sağlarsalar.

Modeminden memnun musunuz?

Cidden mi harika olur öyle bir servis sağlarsalar.

Modeminden memnun musunuz?

Modem bende Türk Telekom'un şu çöp TP-Link'lerden vardı ilk onla kullandim net 50 Mbit geldi üstüne çıkamadım sonra ZyXEL T50b sipariş verdim modemi taktım 75'e çıktı sonra 100'e kadar artırdılar modemi TurkNet satıyor internet üyeliği yanında verilmiyor maalesef ama modeme aşık oldum biraz büyük ama Wi-Fi performansı mükemmel hatta sizin için bir test yapabilirim kablolu kablosuz performansı için.

Modem bende Türk Telekom'un şu çöp TP-Link'lerden vardı ilk onla kullandim net 50 Mbit geldi üstüne çıkamadım sonra ZyXEL T50b sipariş verdim modemi taktım 75'e çıktı sonra 100'e kadar artırdılar modemi TurkNet satıyor internet üyeliği yanında verilmiyor maalesef ama modeme aşık oldum biraz büyük ama Wi-Fi performansı mükemmel hatta sizin için bir test yapabilirim kablolu kablosuz performansı için.

Çok iyi, olur ben altyapı sorguladığım da 700TL değerinde ücretsiz modem verileceği yazıyordu. Dediğiniz modem mi veriliyor acaba?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-04-14-16-04-26-969_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-04-14-16-04-26-969_com.android.chrome.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20220414_160431.jpg
    IMG_20220414_160431.jpg
    380,6 KB · Görüntüleme: 38

Technopat Haberler

Geri
Yukarı