İnternet ışığı yanmama sorunu

Emre nk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben normal ADSL'den bölgeye hiper alt yapıyı geldiğinden dolayı yalın 24 MB'ye kadar olan pakete geçiş yaptım. Şu anda bi 5 gün oldu ve hala internet Işığım yanmiyor. Defalarca aramama rağmen başlarından sagmaya çalışıyorlar. Mudurluge gittim onlarında mh'den bi farkı yok arayıp sövüp saysam ilgilebirler mi acaba? (TTNET)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hiper net dediğimiz olay aslında VDSL teknolojisi. Siz hiper net'e geçiş yapmışsınız fakat VDSL uyumlu modeminizi gelip, taktılar mı? Ya da VDSL uyumlu modeminiz var mı? Eğer bunlar mevcut değilse normal İnternet'e bağlanamamanız. Çünkü ADSL modemler VDSL'i desteklemediğinden dolayı, daha doğrusu çoğu desteklemiyor bu yüzden yeni modem temin ediyor TTNET. Eğer sizin sinyaliniz ADSL'den VDSL geçmiş ise, VDSL destekli bir modem almanız ya da TTNET ekipleri tarafınca getirilen modemi kullanmanız gerekir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı