İnternet iyi fakat indirme hızı çok düşük

1 aydır internet sorunuyla boğuşuyorum. Alt yapım 108mb değer geldiğini gördüm. Sonra düştü derken net 77-79mb hat değeri geliyor. Neyse firmanın fiyatlarına baktım, zam gelmiş. Bence bunları bilerek yapıyorlar. Yıldırma projesi. Başka açıklaması yok..
Hocam valla 5 6 yıldır aynı tarife bizim babama dedim arttıralım hızı diye fakat sırf biraz daha fazla para vermemek için aynı tarifeden devam ediyor. Bende yıldım artık yavaş internetle boğuşmaktan.

Çok pis kazıklıyorlar sizi. Babana söyle almanız gereken hızın çok altında hız alıyorsunuz. Arayıp hakkınızı aramazsanız sizi kazıklamaya devam edecekler. Ben 70 Mbps'ye 130 veriyorum. Konuya gelecek olursak indirme hızı indirdiğin şeyi paylaşan serverın gücüne, uzaklığına da bağlıdır. Aynı şeyi başka yerden indirmeye çalışan. Ayrıca senin Max indirme hızın 2 MB/saniyedir.

Çok pis kazıklıyorlar sizi. Babana söyle almanız gereken hızın çok altında hız alıyorsunuz. Arayıp hakkınızı aramazsanız sizi kazıklamaya devam edecekler. Ben 70 Mbps'ye 130 veriyorum. Konuya gelecek olursak indirme hızı indirdiğin şeyi paylaşan serverın gücüne, uzaklığına da bağlıdır. Aynı şeyi başka yerden indirmeye çalışan. Ayrıca senin Max indirme hızın 2 MB/saniyedir.
Hocam steam vb. uygulamalarda 2mba yakın indirme hızı oluyor fakat şuan operada ne indirmeye çalışcam 16kb felan.

Hocam steam vb. uygulamalarda 2mba yakın indirme hızı oluyor fakat şuan operada ne indirmeye çalışcam 16kb felan.
Steam benzeri güçlü platformlarda indirme hızı yüksektir. Benim takıldığım nokta baban, bu konuyu onunla bir daha konuş. 16 Mbps'ye 160 TL verilmez. Bedava olsa alınmaz ya Müşteri Hizmetlerini arayıp hakkını arasın. Mesajlarımızı göster, firmaya bedelsiz hız arttırımı yapmalarını söylesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı