İnternet iyi olmasına rağmen App Store Yavaş indiriyor

ardags35

Hectopat
Arkadaşlar 100 Mbps internetim olmasına rağmen ve gayet hızlı olmasına rağmen App Store çok yavaş indiriyor. Sebebini çözemedim. Yardımcı olur musunuz?

Öncelikli olarak ayarlardan ağ ayarlarınızı sıfırlamanız sonrasında tekrar ağa bağlanıp test etmeniz gerekiyor.
Sorunun Wi-Fi'den mi kaynaklı yoksa cihazla alakalı mı olduğunu anlamak için mobil veri ile de test yapmanız gerekiyor.
Yazılım güncellemelerinin son sürüm olduğundan emin olun.
Sorunun devam etmesi durumunda Apple Kimliğinizden çıkış yapıp tekrar giriş yapınız.

Öncelikli olarak ayarlardan ağ ayarlarınızı sıfırlamanız sonrasında tekrar ağa bağlanıp test etmeniz gerekiyor.
Sorunun Wi-Fi'den mi kaynaklı yoksa cihazla alakalı mı olduğunu anlamak için mobil veri ile de test yapmanız gerekiyor.
Yazılım güncellemelerinin son sürüm olduğundan emin olun.
Sorunun devam etmesi durumunda Apple kimliğinizden çıkış yapıp tekrar giriş yapınız.

Mobil veri ile dahi denedim tüm ayarları sıfırla seçeneğini seçip telefonun tüm ayarlarını da sıfırlamama rağmen sonuç aynı fabrika ayarlarına dönersem düzelir mi?

Mobil veri ile dahi denedim tüm ayarları sıfırla seçeneğini seçip telefonun tüm ayarlarını da sıfırlamama rağmen sonuç aynı fabrika ayarlarına dönersem düzelir mi?
Emin olmamakla birlikte denenebileceğini bilmenizi isterim.
Telefonda çok önemli veriler varsa hiç kalkışmayın, bir Apple Yetkili servisi ile görüşün veya online destek alın derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı