İnternet kablolu mu kullanılmalı kablosuz mu?

Tamam böyle deniyeyim birde
Router ile alakası yok çünkü telefonda da aynısı oluyor ve 50 mbpsyi geçmiyor ama aşağıya inip kablo taktık 90 mbps falan çekti
Bu iyi mi sence dostum Ugreen CAT6 Ethernet Kablosu, 20 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Kaliteli bir kablolu ethernet kullanmanızı öneririm.
Bu iyimidir sence iş görür mü Ugreen CAT6 Ethernet Kablosu, 20 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Son düzenleme:
Abim, tek tek bu kablo iyi mi kötü mü diyemem ama önerim UGREEN'nin slim yada ince kablolarını kullanmaman. Attığın linkteki normal kalınlıktaki kablo işini görmeli. Mesela benim evimde 15 metre CAT6 UTP kablo var, 50 Mbps paketten 30 Mbps hızı alabiliyorum.

bunu alsam 200 alır mıyım direkt olarak

Hocam kablo öneremem. O işlerden almamam da ama size önerim almadan önce yorumlara falan bakın eğer alanlar memnun kalmışsa güzelse alın hocam.
yorumlar güzel neden öyle dediniz bu arada ben kablosuz kullandım hep bir kere de kablolu denyeyim dedim

Ben öneremem dedim anlamadığım için. Eğer yorumlar güzelse alın kullanın hocam.
ha tamam o zaman kusura bakmayın alıp deniyeceğiz artık başka çare yok
Ben öneremem dedim anlamadığım için. Eğer yorumlar güzelse alın kullanın hocam.
Amcam kendine kablosuz wifi aldı 800 mbps olandan 200 mbps rahat alıyor ama modemin olduğu ev

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…