Jakiro13
Hectopat
Daha fazla
Tamam böyle deniyeyim birde5 kat mesafe gerçekten fazla. Sinyalde zayıflamalar olacaktır her halükarda. Wifi 5 ve 6 performansı da mesafeye bağlı olarak düşeceğinden Wifi4 ile 30 40 Mbit hızlara dahi düşebilirsiniz.
Ben olsam bu kadar mesafede kaliteli bir CAT sınıfı kabloda kablolu bağlanırdım. Artık kabloyu diğer bir modeme mi bağlarsınız yoksa direkt kullanacağınız cihaza mı bağlarsınız orası sizin tercihiniz.
Router ile alakası yok çünkü telefonda da aynısı oluyor ve 50 mbpsyi geçmiyor ama aşağıya inip kablo taktık 90 mbps falan çektiKopma nasıl kopma ama? Kablosuz bağlantı mı kopuyor yoksa router mı çalışmıyor? Ne kadar hız alıyorsunuz? Alt kattaki sinyal güçlendiriciye takmanın bir mantığı yok. Üst kattan kablo ile indirme imkanınız varsa indirin.
Bu iyi mi sence dostum Ugreen CAT6 Ethernet Kablosu, 20 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: BilgisayarCAT7 S/FTP kablo güzel olur ama fiyatı biraz tuzlu.
Yada CAT6![]()
Cat7 S/Ftp Lsoh 23Awg Kablo Fiyatları ve Özellikleri
Cat7 S/Ftp Lsoh 23Awg Kablo en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Korumalı olmasına dikkat edin.![]()
Cat6 F/Utp Lsoh 23Awg Kablo Fiyatları ve Özellikleri
Cat6 F/Utp Lsoh 23Awg Kablo en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
Universal Networks
www.universalnetworks.co.uk
Bu iyimidir sence iş görür mü Ugreen CAT6 Ethernet Kablosu, 20 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: BilgisayarKaliteli bir kablolu ethernet kullanmanızı öneririm.
Son düzenleme: