Çözüldü Internet kablosu kaynaklı hız sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hidayet07

Centipat
Beyler selamun aleyküm ilginç olay oldu. Birkaç ay önce şimdi aklıma geldi işte internet gidip geliyordu sorun vardı daha önce olmuyor böyle bir şey. Eve internete bakan bir tane çocuk geldi evde bizim yıllardır telefon kablosu vardı telefon orada değil artık çalışmıyor. Boşu boşuna kalmış orada geldi o kabloyu kesdi ve benim internet hızı 150 kbps oluyordu. Hep 200 çıkınca sevinen tipden biriydim o kablo kesildikden sonra internet bir baktım oyun indiriyordum. Bir de 350 400 kbps falan dedim ne oluyor ve zaman geçtikce anladım ki, o kablodan dolayı. Cidden ondan dolayımı ne alaka şu an hep oyunları indirirken 350 400 kbps alıyorum. Daha iyi yani şu an internet nedir bu? Anlatın biriniz.

Çözüm
Hocam eğer kablolar birbirine temas etmiş ise olabilir. Ben bir kere arızaya gitmiştim. Paralel olan dahili telefon çalışmıyordu. Arızayı diğer telefon kablosunda buldum.
Hocam eğer kablolar birbirine temas etmiş ise olabilir. Ben bir kere arızaya gitmiştim. Paralel olan dahili telefon çalışmıyordu. Arızayı diğer telefon kablosunda buldum.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…