Hocam o kutu apartmanin icinde demistiniz. Nasil o kadar goturdunuz evinize kadarNe yapacağım her yağmur ve rüzgar esince hat değerlerim sapitiyordu. Aldım CAT6 kablo ve kutuya çakıp direkt evimde ki modeme kadar getirdim![]()

Hocam o kutu apartmanin icinde demistiniz. Nasil o kadar goturdunuz evinize kadarNe yapacağım her yağmur ve rüzgar esince hat değerlerim sapitiyordu. Aldım CAT6 kablo ve kutuya çakıp direkt evimde ki modeme kadar getirdim![]()
O kutu yeni apartmanlarda genelde çok yakında olur. Ama eski evler binalar için aynı değil. Mesela bazı evlere ait ankastre kutuları sokak lambaları üzerinde oluyorHocam o kutu apartmanin icinde demistiniz. Nasil o kadar goturdunuz evinize kadarAyrica kayit filan da yaptirtmak gerekiyor diye biliyordum. Neyse iyi yapmissiniz. Onlarin beceremedigi seyi siz mis gibi yapmissiniz. Sizin mudahele ettiginizi nasil anladirlar? Orada kamera filan mi var?
Direk cimere şikayet ettimNe yapacağım her yağmur ve rüzgar esince hat değerlerim sapitiyordu. Aldım CAT6 kablo ve kutuya çakıp direkt evimde ki modeme kadar getirdim![]()
Ben 2022 den beri internetim de olan sorun için cimere şikayette bulundum sonuç sıfıra sıfır elde var sıfırDirek cimere şikayet ettim
Bişey merak ettim ben müdale edersem ankastre kutusuna cezası ne olur acaba
Cimerden yazdım şikayeti şimdi yapmasınlarda görelim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.