İnternet kablosu tavsiyesi

TRFlash

Kilopat
-Arkadaşlar Türk Telekom diyor ki: İç tesisatınızda sorun var (10 yıldır aynı tesisat.). Geçenlerde arıza kaydı oluşturdum. Aşağı binanın önüne geldiler. Ne yaptılar bilmiyorum, internet geldi. Sorun 1 ay sonra tekrar oldu. Yine aynısını diyorlar ve ben de bıktım.
-Istek: 30-40 metre aralığında (20 metresi binanın önünde sarkacak.) bir internet kablosu lazım. Bu kablo modemin ADSL-DSL girişine takılan bir kablo olmalı.
-Amaç: Türk Telekom'un, iç tesisatı bahane ederek internetimi vermemesini engellemek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaliteli bir telefon kablosu alıp sisteminize direkt çekebilirsiniz. Toptancılarda metresi 1 TL falan. Kaliteli oluşuna dikkat edin hızınızı büyük oranda etkileyebilir.

-Arkadaşlar Türk Telekom diyor ki: İç tesisatınızda sorun var (10 yıldır aynı tesisat.). Geçenlerde arıza kaydı oluşturdum. Aşağı binanın önüne geldiler. Ne yaptılar bilmiyorum, internet geldi. Sorun 1 ay sonra tekrar oldu. Yine aynısını diyorlar ve ben de bıktım.
-Istek: 30-40 metre aralığında (20 metresi binanın önünde sarkacak.) bir internet kablosu lazım. Bu kablo modemin ADSL-DSL girişine takılan bir kablo olmalı.
-Amaç: Türk Telekom'un, iç tesisatı bahane ederek internetimi vermemesini engellemek.
Nexans Cat6 kablo kullanabilirsin ben 20 metre aldım ve 3 sene yakın süredir kullanıyorum bu arada bina dışından kablo çıkacaksa dışarıya çıkan kısım için spiral boru almanı öneririm dış mekanda kabloyu çok iyi koruyor bizzat kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı