İnternet kablosu uzun olursa sıkıntı yaratır mı?

Aladdin Keykubad

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Pentium 2117u-Intel HD Graphics
Meslek
Hükümdar
Ether net kablosunu 5-6 metre uzatmak istiyorum modemi başka yere koymak için. Ping çok önemli değil Online oyun oynamacagim ama aşırı ping de olmaz değil mi? Başlıca hedeflerim YouTube'dan 720p stabil video izlemek, Instagram vs bakmak. Yani kusura bakmayın arkadaşlar lafı dolandırdım ama kısacası ping de anormal bir artış olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ether net kablosunu 5-6 metre uzatmak istiyorum modemi başka yere koymak için. Ping çok önemli değil Online oyun oynamacagim ama aşırı ping de olmaz değil mi? Başlıca hedeflerim YouTube'dan 720p stabil video izlemek, Instagram vs bakmak. Yani kusura bakmayın arkadaşlar lafı dolandırdım ama kısacası ping de anormal bir artış olur mu?
5-6 metreden bir şey olmaz.

Ethernet kablosunu 5-6 metre uzatmak istiyorum modemi başka yere koymak için. Ping çok önemli değil Online oyun oynamacagim ama aşırı ping de olmaz değil mi? Başlıca hedeflerim YouTube'dan 720p stabil video izlemek, Instagram vs bakmak. Yani kusura bakmayın arkadaşlar lafı dolandırdım ama kısacası ping de anormal bir artış olur mu?
Merhaba. Kullanılan kabloya göre değişse de 30/50/100 metreyi geçmediğiniz sürece sıkıntı yaşamazsınız; hız düşmez, ping de artmaz.

Benimki de 5 metre hiçbir sıkıntı olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı