İnternet kablosuna ek yapma bağlantı stabilitesini bozar mı?

erdem01

Hectopat
Daha fazla  
Hayırlı akşamlar öncelikle bir sorum olacak. Masaüstü bilgisayarın oldugu odayı değişmek istiyorum ama internet kablom yetersiz kalıyor. Kabloya ek olan ara aparatlar baglantımda yavaslama vs gibi sorunlara yol açar mı acaba? Yardımcı olma sansınız var mı?

Hayırlı akşamlar öncelikle bir sorum olacak. Masaüstü bilgisayarın oldugu odayı değişmek istiyorum ama internet kablom yetersiz kalıyor. Kabloya ek olan ara aparatlar baglantımda yavaslama vs gibi sorunlara yol açar mı acaba? Yardımcı olma sansınız var mı?
Onun yerine wifi alıcı al daha iyi. Ama kablo uzatacam dersen azıcık gecikmeyle bağlanırsın. Online oyunlarda fark olabilir.

Modemin içinden çıkan ADSL splitter ile sorunsuz kullanıyoruz.

Biri CAT5 biri CAT6 kablo kullanırsanız elbette kesinti olur. Parazit de cabası olur. Bence kablonuzu belli bir yerden kesip uzatın. Daha mantıklı olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı