Tuan_S Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 164 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #1 Türk Telekom'dan yeni bir modem aldım ve 2 tane Wi-Fi bağlantısı veriyor (2.4 GHz ve 5 GHz). Ben internet kablosuyla 5 GHz bağlantısına bağlanmak istiyorum nasıl yapacağım?
Türk Telekom'dan yeni bir modem aldım ve 2 tane Wi-Fi bağlantısı veriyor (2.4 GHz ve 5 GHz). Ben internet kablosuyla 5 GHz bağlantısına bağlanmak istiyorum nasıl yapacağım?
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 22 Ekim 2020 #2 Ethernet kablosu diyorsan. Wi-Fi kanalına bağlanamazsın. 5 GHz bandına bağlanmak için telefonun desteklemesi gerekli. Ethernet kablosu ile bağlanırsan 5 GHz bandına bağlanmıyorsun. 5 GHz bağlantısı Wi-Fi sinyalidir. Artı 0 Eksi
Ethernet kablosu diyorsan. Wi-Fi kanalına bağlanamazsın. 5 GHz bandına bağlanmak için telefonun desteklemesi gerekli. Ethernet kablosu ile bağlanırsan 5 GHz bandına bağlanmıyorsun. 5 GHz bağlantısı Wi-Fi sinyalidir.
KS KS Tuan_S Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 164 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #3 Patrixcs dedi: Ethernet kablosu diyorsan. Wi-Fi kanalına bağlanamazsın. 5 GHz bandına bağlanmak için telefonun desteklemesi gerekli. Ethernet kablosu ile bağlanırsan 5 GHz bandına bağlanmıyorsun. 5 GHz bağlantısı Wi-Fi sinyalidir. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Patrixcs dedi: Ethernet kablosu diyorsan. Wi-Fi kanalına bağlanamazsın. 5 GHz bandına bağlanmak için telefonun desteklemesi gerekli. Ethernet kablosu ile bağlanırsan 5 GHz bandına bağlanmıyorsun. 5 GHz bağlantısı Wi-Fi sinyalidir. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.