Şöyle bir şey bakabilirsin. Tak çalıştır olarak çalışır. Ağdaki cihazlara DHCP otomatik IP atar herhangi bir ayar yapmana gerek kalmaz.
Switch her zaman lazım olacak bir şeye benziyor. Tekrardan 3-4 mt kablo almak yerine bununla kasalara 30-40 cm kablolarla işimi halledebilirim.Yukarda hocamın attığıda iyi ama hangisi uygunsa onu al.
@ReloadingDataSwitch her zaman lazım olacak bir şeye benziyor. Tekrardan 3-4 mt kablo almak yerine bununla kasalara 30-40 cm kablolarla işimi halledebilirim.
Çözüm için teşekkür ederim. Bildiğiniz güzel bir switch var mı hazır bilen birilerini bulmuşken sorayım? 100mb download 20mb upload alıyorum.
Fiyatı yükselmiş ama ben bunu kullanıyorum. Binlik almıştım. İç ağda hızlı dosya transferi yapması için.Switch her zaman lazım olacak bir şeye benziyor. Tekrardan 3-4 mt kablo almak yerine bununla kasalara 30-40 cm kablolarla işimi halledebilirim.
Çözüm için teşekkür ederim. Bildiğiniz güzel bir switch var mı hazır bilen birilerini bulmuşken sorayım? 100mb download 20mb upload alıyorum.
@ReloadingData
Şöyle bişey var usta, ilk mesajda yazdığın ayrı IP oluşturma mevzusunu sordum satıcı İP modem oluşturur diye cevap verdiFiyatı yükselmiş ama ben bunu kullanıyorum. Binlik almıştım. İç ağda hızlı dosya transferi yapması için.
Şöyle bir şey var usta, ilk mesajda yazdığın ayrı IP oluşturma mevzusunu sordum satıcı IP modem oluşturur diye cevap verdibu benim işimi görür sanırım, alayım.
@Peak2Core
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.