Arkadaşlar PC'ye internet kablosunu takınca mavi ekran hatası veriyor.
Arkadaşlar PC'ye internet kablosunu takınca mavi ekran hatası veriyor
Nasıl driverleri silebilirimÖncelikle elinizde başka kablo varsa onunla deneyin. Eğer başka kablonuz yoksa Ethernet driverınızı silip tekrar kurun.
Nasıl sürücüleri silebilirim.
ECS G31 T-M7Hocam anakartınızın modeli nedir?
ECS G31 T-M7
Aygıt Yöneticisi'nden ağ bağdaştırıcıları bölümüne giriniz ve "Realtek 10/100/1000 PCI-e nıc family driver" adlı drivere sağ tıklayıp cihazı kaldır ı seçiniz
Eğer ki anlamadıysanız videolu anlatım:
Aygıt Yöneticisi'nden ağ bağdaştırıcıları bölümüne giriniz ve "Realtek 10/100/1000 PCI-e nıc family driver" adlı drivere sağ tıklayıp cihazı kaldır ı seçiniz
Eğer ki anlaanla
Windows 7 için var sadece ama ben Windows 10 kulaniyorumSürücüyü tekrar şu siteden yükleyip kurun ECS ELITEGROUP
Windows 7 için var sadece ama ben Windows 10 kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.