Peki nasıl kuracağımAnakartınızın driverları Windows 7'yi destekliyor ama Windows 10'a kurabilirsiniz sorun olacağını düşünmüyorum.
Peki nasıl kuracağımAnakartınızın driverları Windows 7'yi destekliyor ama Windows 10'a kurabilirsiniz sorun olacağını düşünmüyorum.
Peki nasıl kuracağım.
Peki nasıl kuracağım.
Hata veriyor sürücüyü kurarkenAnakartınızın driverları Windows 7'yi destekliyor ama Windows 10'a kurabilirsiniz sorun olacağını düşünmüyorum.
Hata veriyor sürücüyü kurarken.
PC 64 bende 64 bit kurdum ama hata veriyor ve hala mavi ekran veriyor garanti ide yokBilgisayarınız kaç bit ona göre kurunuz 32 Bit ise 32 yazanı 64 Bit ise 64 yazanı kurunuz eğer olmuyor ise gidip bir bilgisayarcıya baktırabilirsiniz eğer driverlar kurulduktan sonra yine mavi ekran veriyorsa garantisi varsa garantiye gönderin.
PC 64 bende 64 Bit kurdum ama hata veriyor ve hala mavi ekran veriyor garanti IDE yok.
Dump neHocam gidip bir bilgisayarcıya baktırınız Ethernet portunda sorun olabilir bir de dump dosyalarını atar mısınız?
Dostum öncelikle belirtmem gerekir mi mesajlardaki düzenliliğe dikkat et, ceza alabilirsin. Noktalama işaretlerinden ayrı olarak aynı mesajı birden fazla kez gönderme veya bir mesajı birden fazla kez alıntılama.Dump ne?
Dostum öncelikle belirtmem gerekir mi mesajlardaki düzenliliğe dikkat et, ceza alabilirsin. Noktalama işaretlerinden ayrı olarak aynı mesajı birden fazla kez gönderme veya bir mesajı birden fazla kez alıntılama.
Konunuzun da en üstünde mavi kutucukta bulunan bağlantıda dump dosyalarının nasıl paylaşılacağı yazıyor.
Daha sonra Drive, OneDrive gibi ücretsiz bir servise upload edip dosyanın indirme bağlantısını buraya atın. Arkadaş inceleyecektir.arkMinidump Dosyalarını Paylaşın
Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi ekran hatalarının nedenini öğrenebiliriz. Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır. Bu dosyaları sizden istediğimizde...www.technopat.net
Arkadaşlar yeni format atdim sorun çözüldü yardımcı olan herkese teşekkür ediyorumDostum öncelikle belirtmem gerekir mi mesajlardaki düzenliliğe dikkat et, ceza alabilirsin. Noktalama işaretlerinden ayrı olarak aynı mesajı birden fazla kez gönderme veya bir mesajı birden fazla kez alıntılama.
Konunuzun da en üstünde mavi kutucukta bulunan bağlantıda dump dosyalarının nasıl paylaşılacağı yazıyor.
Daha sonra Drive, OneDrive gibi ücretsiz bir servise upload edip dosyanın indirme bağlantısını buraya atın. Arkadaş inceleyecektir.Minidump Dosyalarını Paylaşın
Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi ekran hatalarının nedenini öğrenebiliriz. Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır. Bu dosyaları sizden istediğimizde...www.technopat.net
Arkadaşlar yeni format atdim sorun çözüldü yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.Hocam gidip bir bilgisayarcıya baktırınız Ethernet portunda sorun olabilir bir de dump dosyalarını atar mısınız?
Arkadaşlar yeni format attım sorun çözüldü yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.