İnternet kablosunu takınca mavi ekran veriyor

Peki nasıl kuracağım.

Peki nasıl kuracağım.

Öncelikle bilgisayarınızı yeniden başlatın Windows sürücüyü tekrar kuracaktır bir de öyle deneyin eğer yine sorun yaşarsanız tekrar driverı kaldırıp şu videodaki işlemler ile tekrar kurun:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anakartınızın driverları Windows 7'yi destekliyor ama Windows 10'a kurabilirsiniz sorun olacağını düşünmüyorum.
Hata veriyor sürücüyü kurarken

Dosya Ekleri

• IMG_20220918_220342.jpg
    IMG_20220918_220342.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 36
Bilgisayarınız kaç bit ona göre kurunuz 32 Bit ise 32 yazanı 64 Bit ise 64 yazanı kurunuz eğer olmuyor ise gidip bir bilgisayarcıya baktırabilirsiniz eğer driverlar kurulduktan sonra yine mavi ekran veriyorsa garantisi varsa garantiye gönderin.
PC 64 bende 64 bit kurdum ama hata veriyor ve hala mavi ekran veriyor garanti ide yok

Dostum öncelikle belirtmem gerekir mi mesajlardaki düzenliliğe dikkat et, ceza alabilirsin. Noktalama işaretlerinden ayrı olarak aynı mesajı birden fazla kez gönderme veya bir mesajı birden fazla kez alıntılama.

Konunuzun da en üstünde mavi kutucukta bulunan bağlantıda dump dosyalarının nasıl paylaşılacağı yazıyor.
Daha sonra Drive, OneDrive gibi ücretsiz bir servise upload edip dosyanın indirme bağlantısını buraya atın. Arkadaş inceleyecektir.

Dostum öncelikle belirtmem gerekir mi mesajlardaki düzenliliğe dikkat et, ceza alabilirsin. Noktalama işaretlerinden ayrı olarak aynı mesajı birden fazla kez gönderme veya bir mesajı birden fazla kez alıntılama.

Konunuzun da en üstünde mavi kutucukta bulunan bağlantıda dump dosyalarının nasıl paylaşılacağı yazıyor.
Daha sonra Drive, OneDrive gibi ücretsiz bir servise upload edip dosyanın indirme bağlantısını buraya atın. Arkadaş inceleyecektir.ark

Daha sonra Drive, OneDrive gibi ücretsiz bir servise upload edip dosyanın indirme bağlantısını buraya atın. Arkadaş inceleyecektir.
Arkadaşlar yeni format atdim sorun çözüldü yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum

Hocam gidip bir bilgisayarcıya baktırınız Ethernet portunda sorun olabilir bir de dump dosyalarını atar mısınız?
Arkadaşlar yeni format atdim sorun çözüldü yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı