İnternet kafe açmak mantıklı olur mu?

Yani oyle bir tanidigim maalesef yok sosyal medyanin gucunun fazlasiyla farkindayim ama sosyal medya yonetmek gercekten cetrefilli oluyor bunun icin disaridan yardim almam gerekecek tabi ki

Yani oyle bir tanidigim maalesef yok sosyal medyanin gucunun fazlasiyla farkindayim ama sosyal medya yonetmek gercekten cetrefilli oluyor bunun icin disaridan yardim almam gerekecek tabii ki.

Hocam siz yaparsanız çok çok yorulacaksınız ancak incelikleri öğrenmelisiniz yayıncılarla alakalı birkaç şey yapın hocam yayıncı etkinlikleri düzenlemeye çalışın. En iyi örnek bu olacaktır iyi kötü demeden en az 50 k kitlesi olan bir yayıncıyı yanınıza alırsanız ve bir buluşma etkinliği düzenlerseniz daha da reklamınız olur.

bence insanların ilgisini çekicek şeyler koyman lazım çünkü artık neredeyse herkesde ps veya pc var o yüzden ps nin yanında vr gözlük yada direksiyon seti gibi daha ilgi çekici cihazlarlada desteklemen gerektiğini düşünüyorum

@AoroX hocam nasıl bir karar aldınız. Şuan durum nedir yesillendirir misiniz bu konuyu okuyunca bi merak ettim 40 günden fazla olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…