İnternet kafe açmak mantıklı olur mu?

Güzel bir internet sitesi açıp rezarvasyonda yaparsınız hocam daha fazla öneri verebilirim gençlerin ilgisini çekecek ve işinizi kolaylaştıra bilecek.

Hocam yüksek ihtimalle herkes aynı oyunları oynayacak tabii kollarda önemli.
Koldan yana sorun cekecegimi dusunmuyorum kendim suan zaten anakart tamir ve bakimini yapiyorum yani arzasinda bozulmasinda kirilmasi durumunda kendim onarabilecegim orta halli bir istasyonum var

Koldan yana sorun cekecegimi dusunmuyorum kendim şu an zaten anakart tamir ve bakimini yapiyorum yani arzasinda bozulmasinda kirilmasi durumunda kendim onarabilecegim orta Hall'i bir istasyonum var.

Hocam kollar konusunda sıkıntı yok o zaman orijinal almanız önerimdir ben orijinal olmayan bir kolla oynamak istemezdim şahsen çünkü oyun keyfini çok etkiliyor.

Hocam daha bir sürü güzel şeyler sayabilirim kalitenizi yükseltecek Ankara'da gerçekten çok nadir salon var özellikle böyle Çankaya gibi işlek yerlerde her noktaya ulaşan bir yer Çankaya çok avantajlı bu konuda.
Bende tam olarak oyle dusunuyorum kendim 25 senedir ayrancida oturuyorum ve ne yazikki bu bolgede 25 senedir benim dusundugum tarzda bir girisim olmadi tabi en buyuk artisinin liselere yakin olmasi beni fazlasiyla umutlandiriyor diyebilirim. Konum ve muhit olarak zaten fazlasiyla guzel bir semt. Tek dusuncem bir tik zengin muhit oldugu icin burdaki genc cevre

Hocam kollar konusunda sıkıntı yok o zaman orijinal almanız önerimdir ben orijinal olmayan bir kolla oynamak istemezdim şahsen çünkü oyun keyfini çok etkiliyor.
Bunu da aklimda not ediyorum olursa mutlaka orjinallige onem verecegim

Bende tam olarak oyle dusunuyorum kendim 25 senedir ayrancida oturuyorum ve ne yazikki bu bolgede 25 senedir benim dusundugum tarzda bir girisim olmadi tabii en buyuk artisinin liselere yakin olmasi beni fazlasiyla umutlandiriyor diyebilirim. Konum ve muhit olarak zaten fazlasiyla guzel bir semt. Tek dusuncem bir tik zengin muhit oldugu icin buradaki genc cevre.

Bunu da aklimda not ediyorum olursa mutlaka orijinallige onem verecegim.

Hocam bir de televizyon var özellikle VIP odası yapacaksanız televizyon güzel ve büyük olsun. Bunlar içinde hocam bazı markaların direkt fabrika satış mağazaları var oralardan toplu alırsanız indirim yapacaklardır.

Hocam bir de televizyon var özellikle VIP odası yapacaksanız televizyon güzel ve büyük olsun. Bunlar içinde hocam bazı markaların direkt fabrika satış mağazaları var oralardan toplu alırsanız indirim yapacaklardır.
Bunlarida dusundum hocam vestelin 55inc qled tvleri icin direk vestelin distribitoru ile gorustum 10 adet tv de neredeyse piyasanin yari fiyatini aldim. Pc parcalari olarak gorustugum sinerji var anakart+ram+islemci+ekrankarti+power+monitor+klavye+mouse+kulaklik olarak 55bin tl lik sistem icin 32bin tl fiyat aldim samsung marka 20tb nas sunucu baglayip ssd ve hdd den kurtulmayi planliyorum kasa kullanmadan masalarin uzerine ahsap boydan boya kapakli birer alan yapip kasa masrafindan ve goruntusunden de kurtulmayi planliyorum

Öncelikle yer çok güzel hocam hem bilgisayar hem de PS kısmı için yemek gerekli olacaktır yemek içinde masalara QR code koyarsanız oradan sipariş seçmek olsa yapacak çalışan önündeki bilgisayardan görecektir ve ona göre bir hazırlama yapacaktır yemek kısmı önemli abartılı yemekler yerine tost benzeri kolay tüketile bilecek yemekler belirleyin hocam ortamların temizliklerine çok dikkat edin arada 1 ayda bir turnuvalar düzenleyip küçük hediye verebilirsiniz bu küçük dokunuşlar sizi öne geçirecektir orijinal kollara önem verin tuvaletler temiz ve özenli olsun şu anlık bu kadar olsun hocam üşendim yazmaya XD.

Bunlarida düşündüm hocam Vestel'in 55inc QLED tvleri icin direk Vestel'in distribitoru ile gorustum 10 adet TV de neredeyse piyasanin yari fiyatini aldim. PC parcalari olarak gorustugum Sinerji var anakart+RAM+islemci+ekran kartı+Power+monitor+klavye+mouse+kulaklık olarak 55bin TL'lik sistem icin 32bin TL fiyat aldim Samsung marka 20TB NAS sunucu baglayip SSD ve HDD'den kurtulmayi planliyorum kasa kullanmadan masalarin uzerine ahsap boydan boya kapakli birer alan yapip kasa masrafindan ve goruntusunden de kurtulmayi planliyorum.

Hocam bilgisayar kısmında özellikle Valorant ve LoL turnuvaları yapın derim küçük hediyeler olsun ama sizi çok etkilemeyecek bir biçimde olsun.

Öncelikle yer çok güzel hocam hem bilgisayar hem de PS kısmı için yemek gerekli olacaktır yemek içinde masalara QR code koyarsanız oradan sipariş seçmek olsa yapacak çalışan önündeki bilgisayardan görecektir ve ona göre bir hazırlama yapacaktır yemek kısmı önemli abartılı yemekler yerine tost benzeri kolay tüketile bilecek yemekler belirleyin hocam ortamların temizliklerine çok dikkat edin arada 1 ayda bir turnuvalar düzenleyip küçük hediye verebilirsiniz bu küçük dokunuşlar sizi öne geçirecektir orijinal kollara önem verin tuvaletler temiz ve özenli olsun şu anlık bu kadar olsun hocam üşendim yazmaya XD.
Yazdiklarin bile yeterli hocam fikirlerin ve tavsiyelerini notlarima düşürdüm umarim açarsam mutlaka önem verecegim soyledigin seylere cok tesekkur ederim.

Yazdiklarin bile yeterli hocam fikirlerin ve tavsiyelerini notlarima düşürdüm umarim açarsam mutlaka önem verecegim soyledigin seylere cok teşekkür ederim.

Hocam daha devam edebilirim sosyal medya hesaplarınıza önem verin hocam küçük kardeşiniz varsa özellikle benim gibi 17 18 yaşlında bir genç olması önemli tanıdık olursa daha iyi olur sosyal medyaları yönetecek birisi olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı