İnternet Kafe Anılarınız

Internet cafe deyince aklıma gelen tek şey CS 1.6 topluluk sunuculari ve turnuvaları. Bir sunucuda uzun süre takılmıştım. Sunucu sahibi de 5v5 maç ayarliyordu. Bizden 1 kişi eksik olunca sunucudan beni tanıdığı için çağırmıştı. Ustun performansından sonra adminlik vermişti sunucuda

Tabii ki o zamanlar TeamSpeak 3 var. O ortamın yeri şu an hiçbir oyunda yok.

İnternet kafelere çok fazla gitmiş bir insan değilim. İlk defa internet kafeye gittiğimde ilkokulda verilen bilgisayar ödevini yapmıştım. Grupça verilen ödevdi ve grupta erkek olarak sadece ben vardım. Kızlar da bilgisayardan anlamıyor, ben de anlamıyordum. Zar zor ödevi yapmıştık. Yıl 2007 veya 2008'di.

Sonraları internet kafeye lise 4. sınıfa (12. sınıf) giderken gidiyordum. Arkadaşlarla toplanıp Counter Strike 1.6 oynardık. Yıl 2016. Başka zaman da Call of Duty oynardım.

1998 yılında doğduğuma rağmen Counter Strike oyunu ile hiç alakam olmadı. Bizim arkadaşlar oyunu öğretmeye çalışıyordu internet kafede. Baya utanmıştım.

10.000 lira biraz abartı olmuş sanki.

S2: Son Silah oynuyordum. AWP maçıydı, Plaza haritasındaydım. Ana bilgisayardan müdahele ediyormuş ben de oyun oynarken sinir küpü oluyordum.

Birde bizim ikamet ettiğimiz yerlerde, çoğu internet kafenin tuvaletinde arızalı ibaresi bulunuyordu. Kafe sahibi izin vermiyordu kullanmamıza. Abi küçük deyince su dökmeyi unutma diyordu.

Arkadaşımla ortak darkorbit hesabımızı, arkadaşım internet kafedeyken bıçak çekip çalmışlardı. Ama iyi oldu bana oynatmıyordu zaten

Bıçak çekmesi ayrı bir olay olmuş. Resmen suç işlemiş.

Yıl 2011-2012 civarı olması lazım. Bir yaz günü yine internet kafeye gittim. Gittiğim internet kafede 2 kat var alt kat full bilgisayar dolu birde üst kat var ama orası yarım bir yer ordada hem bir kaç tane masa tuvalet falan var. Neyse ben geldim sordum abiye abi boş masa varmı diye kardeşim 10 dkya kalcaklar seni oraya alırım dedi. Bende tamam abi diyip tuvalete gittim neyse tuvaletimi halettikten sonra aşağı iniyordum ama bu merdiven öyleki yukarı çıkması kolay inmesi zor. İniyim fln derken son basamakta ayağım kaydı masa 12 ye doğru düştüm. Ordaki abininde kucağına doğru düşmüşüm utançtan bakamadan dışarı doğru koştum. Sonra bir kaç dakikaya masa 19 boşaldı bende gittim. Oyunumu oynayıp internet kafeden kaçtım. Buda böyle bir anımdır işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…