Gidip oranın en baş patronundan, müdüründen izin almazsan, seni yakaladıkları gibi polise, ordan dava falan, uğraşmaya değmez, ha ama gidersin müdüre ben yutubırım (yerse) hikayeni sıkarsın öyle olur ancak, diğer türlü çok riskli, kalmasına kalırsın ama net yakalanırsın, kamerada vardır orada.Arkadaşlar selamlar. İnternet kafede gece kalmak istiyorum nasıl olur? Yapanlar var mı?
Hocam 7/24 acık olan cafe vardır.Gidip oranın en baş patronundan, müdüründen izin almazsan, seni yakaladıkları gibi polise, ordan dava falan, uğraşmaya değmez, ha ama gidersin müdüre ben yutubırım (yerse) hikayeni sıkarsın öyle olur ancak, diğer türlü çok riskli, kalmasına kalırsın ama net yakalanırsın, kamerada vardır orada.
Hayır öyle değil 24 saat çalışıyorGidip oranın en baş patronundan, müdüründen izin almazsan, seni yakaladıkları gibi polise, ordan dava falan, uğraşmaya değmez, ha ama gidersin müdüre ben yutubırım (yerse) hikayeni sıkarsın öyle olur ancak, diğer türlü çok riskli, kalmasına kalırsın ama net yakalanırsın, kamerada vardır orada.
Arkadaşlar selamlar. İnternet kafede gece kalmak istiyorum nasıl olur? Yapanlar var mı?
24 saat çalışıyorsa yapamamanız için bir sebep göremiyorum. Tam olarak neyi soruyorsunuz?Hayır öyle değil 24 saat çalışıyor
Hayır öyle değil 24 saat çalışıyor.
Yani hiç böyle yapmadım. Ailem pek izin vermiyor. Ne derler acaba24 saat çalışıyorsa yapamamanız için bir sebep göremiyorum. Tam olarak neyi soruyorsunuz?
Ne alaka?Ünlü olmadıkça zor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.